2777
2789
عنوان

مشخصات کاربرای سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 213 پست
میگن هیچ وقت درست نمیشن علیل و ذلیل میشن در بزرگسالی ... یه خانوم میخواست بچشو سر این موضوع سقط کنه ...

شکاف دو طرفه رو یه جراحی میکنن از نوزاد بی شکافش طبیعی تر😐😐😐😐سقط چرااااااا اخه وا

به قول خودت اصلا مگه یه لب شکری چیه که بخاطرش سقط کنی

بعد من چون بارداری دوم مامانمو یادمه، تو ماه های ششم هفتم لب و دهن بچه کامل تشکیل میشه 

تو اون تایمم که نمیشه سقط کرد

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

شکاف دو طرفه رو یه جراحی میکنن از نوزاد بی شکافش طبیعی تر😐😐😐😐سقط چرااااااا اخه وابه قول خودت اصل ...

دردش اینه تو تعلیق میشی اون تاپیک و اون کاربرای ولگو سس شعر باف باقی و چقدر اطلاعرسانیه غلطیه برای یه مشت بی خبر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دردش اینه تو تعلیق میشی اون تاپیک و اون کاربرای ولگو سس شعر باف باقی و چقدر اطلاعرسانیه غلطیه برای ی ...

دقیقاااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

منم تاپیکام قفله یعنی دروغگوام دلیل قفل کردن تاپیکام اینه ی بار ی نر مریض زیر تمام تاپیکام فحش نوشت ...

منم جنگیر امد برای همین قفل میزنم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

منم تاپیکامو قفل میکنم معمولا چون میان زیرش سوالای نامرتبط اکثرا حقوقی میپرسن و من در اکثر مواقع حوصله ندارم جواب بدم الان سمی محسوب میشم؟😁

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌

دقیقاااا

من حتی ایمیل زدم به سایت تاپیکارو کپی کردم گفتم بردارید اطلاعات غلطه و مقاله خود نی نی سایت هم که خود پزشک توضیحاتی داده و من تاپیکم دارمو براشون اسکرین گرفتم ولی اصلا اقدام نکردن بعد ستلها هنوز اون چرتو پرتا هست باقی

هروقت تاپیک زدم جای موضوع اصلی رفتن تو حاشیه

وای چقدر حرص میخورم از دستشون.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

من حتی ایمیل زدم به سایت تاپیکارو کپی کردم گفتم بردارید اطلاعات غلطه و مقاله خود نی نی سایت هم که خو ...

ببین خط قرمز سایت، مسائل سیاسی و خلاف قوانین ج.ا هست

و من حس میکنم یه سری نفوذی داریم که کاربریاشون خاصه و اکثرا اونان که تعلیق میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40