2777
2789

پسره خوشتیپ و خوش قیافه اس ...فارغ التحصیل دکترا از دانشگاه تهران و مدیزکل یه بخش خیلی مهم تو شهرداری تهرانه جوری که مثلا اسمش رو تو گوگل سرچ کنی کلی عکس و فیلم ازش میبینی و از خانواده با اصالتی ام هست

تعداد رای : 13
نظرسنجی
آره
13
100%
نه
0
0%

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

معلومه ک خاصه البته بستگی به سطح و لول دختره هم دار

یعنی مثلا اگه دختره پزشک باشه معمولی محسوب میشع ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بازم خاصه😂اون پسره هم دکترا داره و مدیرکل مهمیه

آفرین 👌موافقم 

ولی همسرش خانه داره فکر کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پزشک خوبه دیگه ،

همسرش پزشک نیست 

من همینجوری پرسیدم .....ولی شاید اگه پزشک هم بود باز پسره خاص تر به نظر میومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیه نکنه با کسی ازدواج کرده که اصلا نمیخوره به اینا که گفتی

من از نزدیک دختره رو ندیدم 

فقط میدونم مدرک ارشد داره از یه رشته معمولی 

و فکر کنم خانه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهم اینه، بهم بخورن مثلا همو درک کنن و تفاهم داشته باشن، به خدا کیس خاص اگه اخلاق نداشته باشه دیگه ت ...

موافقم 

من اطرافم مردهای زیادی هست که موقعیت اجتماعی شون خیلی خوبه اما تو خونه با زنشون اصلا اصلا خوب رفتار نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین 👌موافقم ولی همسرش خانه داره فکر کنم

اوووووه انقدر بدم میاد از دخترایی که میان خواستگارای سابقشونو مقایسه میکنند. بابا ولشون کنید به حال خودشون. 

منم دختر فامیل منو دوست داشت ، تا الان ول کن نیست میاد از جایی خرید میکنه که رو به روی محل کار منه. تا منو ببینه. یه دختر داره و حامله هم هست. بابا ولم کن . من متاهلم دیگه 

اکثر مردای پولدار دنبال زن خونه دار میگردن

اره مردهایی که مشغله زیادی دارن همسر خونه دار میخوان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوووووه انقدر بدم میاد از دخترایی که میان خواستگارای سابقشونو مقایسه میکنند. بابا ولشون کنید به حال ...

الان کی حرف از خواستگار سابق زد که شما برا خودت میبری و میدوزی 

میشه بگید من کجای این تاپیک گفتم این آقا خواستگار سابقمه؟

من هیچ وقت چنین خواستگاری نداشتم و اون آقا رو یکبار هم از نزدیک ندیدم فقط خانمش رو یه کم میشناسم 

بعدم دختری که نرمال باشه هیچ وقت جلو خواستگار سابقش عمدا خودنمایی نمیکنه شما خودت خواستگاری دختر نرمالی نرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40