2777
2789

من دیدم 

مادربزرگ پدریم ....اصلا آدم نرمالی نیست 

اون موقع که با مامانم اختلاف داشته من کمتر از ۵ سال سن داشتم 

و همش نفرین میکرده بمیرم ....البته بقیه اعضای خانواده ام رو نفرین کرده بود 

کلا اخلاقش جوریه که اگه بگی بالا چشمت ابروعه سریییع نفرین میکنه .مثلا دخترعمم یبار بخاطر یه قضیه ای با حالت قهر و ناراحتی از خونه مادربزرگم رفت بیرون .....مادربزرگم یه عااالمه نفرینش کرد ...هی میزد به سینه اش و دعای بد براش میکرد 

تمام آدما باید طبق میلش رفتار کنن وگرنه تقی به توقی بخوره خانم نفرین کرده 

حالم ازش بهم میخوره والا ما غریبه هایی که حق مونو خوردن نفرین نمیکنیم چه برسه همخون خودمون

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

عزیزم من مادری رو دیدم ک از فرط کینه از دختر خودش انتقام میگیره

چه وحشتناک😮😮😮

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله پدرشوهرم بارها شوهرم رو نفرین کرده،شوهرم من بخاطر کارش مجبوره بره شهرهای دیگه بارها شده قبل رفتش بهش گفته ایشالله بری ديگه برنگردی یا بارها بهش گفته ایشالله هیچوقت اولاد دار نشی بدون اولاد بمونی و ....‌

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بعله يه پيرزن نودساله داريم عين سگ ميمونه به نوه كه سهله،به بچه هاش هم رحم نميكنه حتي شوهر و پدر مرد ...

اینا عاقبت به خیر نمیشن 

مادربزرگ من نفرین هایی که میکرد به خودشم برگشتن هم خودش بدبخت شد هم دختراش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله پدرشوهرم بارها شوهرم رو نفرین کرده،شوهرم من بخاطر کارش مجبوره بره شهرهای دیگه بارها شده قبل رفتش ...

وای خدایا چجوری میتونن به جیگر گوشه خودشون اینطوری بگن 

دلشون از سنگه ☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدایا چجوری میتونن به جیگر گوشه خودشون اینطوری بگن دلشون از سنگه ☹️

آره واقعا چیزی به اسم دل ندارن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....