2777
2789
عنوان

شده کسی حلال نکنی

109 بازدید | 21 پست

هر چی تلاش می‌کنم نمیتونم ببخشمش

یه نفره

بد قلبم شکست بد سوخت و هنوز داره میسوزه😔

خدانکنه تجربه کنه بلایی که سر من آورد با رفتنش🖤

تو شب های قدر گفتن زمان بخشش هستش

ولی گفتم خدایا به همون خداییت قسم است تمام حرفاش فریب بود فقط

هیچوقت نمی بخشمش هیچوقت

به تقاص دردی که روح و قلبم وارد شد و هر روز انگار مثل روز اول رفتنش اون درد تازه است میسوزونه 

به تقاص مچاله شدن قلبم از سر دلتنگی

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

بله ۳ نفر رو هرگززززززز نمیبخشم ، هیچوقت

حتی یه نفرش ازم حلالیت خواست، گفتم عمرا ببخشمت

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگذر 

با گذشتن خودت آروم تر میشی اصلا 

من خیلیا سرم بلاهای بدی اووردن 

در حدی که با خودم گفتم دیگه نمیتونی از زیر بار کاراشون سالم بیرون بیای 

ولی شد 

حالم خوب شد 

قوی شدم 

ممنونم ازشون که بهم درس زندگی دادن 

درس ساده نبودن 

درس قوی بودن 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
بگذر با گذشتن خودت آروم تر میشی اصلا من خیلیا سرم بلاهای بدی اووردن در حدی که با خودم گفتم دیگه نمیت ...

میدونی شاید بشه بعضی ها رو بشه بخشید ولی بعضی دیگه که باعث ترس میشن برات تا زمان مرگ نمیشه بخشید

میدونی شاید بشه بعضی ها رو بشه بخشید ولی بعضی دیگه که باعث ترس میشن برات تا زمان مرگ نمیشه بخشید

ولی واسه من هیچ وقت فرق نداشتن

ولی واسه من هیچ وقت فرق نداشتن

بلا ها که سرت آورن متفات میکنه قضیه رو،،الان تو بگو من کسایی که میخواستن تجاوز کنن رو حقشونه ببخشم،همینا باعث شدن از جنس مخالف وحشت کنم همیشه یه ترسی عمق وجودم هست

بلا ها که سرت آورن متفات میکنه قضیه رو،،الان تو بگو من کسایی که میخواستن تجاوز کنن رو حقشونه ببخشم،ه ...

او 

بحث تجاوز جداست 

حق با شماست 

او بحث تجاوز جداست حق با شماست

من فقط داخل قبر آرامش ابدی پیدا میکنم،اینو میدونم هیچوقت تا زمانی که زنده ام این ترس باهامه حتی اگه من نخوام

من فقط داخل قبر آرامش ابدی پیدا میکنم،اینو میدونم هیچوقت تا زمانی که زنده ام این ترس باهامه حتی اگه ...

دور از جونت عزیزم 

چرا پیش یه مشاور نمیری 

خیلی بهت کمک میکنه 

دور از جونت عزیزم چرا پیش یه مشاور نمیری خیلی بهت کمک میکنه

این ترس هیچ کس نمیتونه از وجودم پاک کنه،خودم می‌دونم تمام حرف های روانشاس ها رو و قبول دارم ولی ترس از بین نمیتونن ببرن