2777
2789

چند ماه قبل من حوصلم سررفته بود رفتم بات ناشناس تلگرام بایکی چت کردم عکس دادم خوشش اومد 

بعدش همشهری هم بودیم گفت اره من یکی رو می‌خوام تااخرش باشه از رابطه های دوروزی خوشم نمیاد کلا هرچی میگفتم اونم می گفت اره منم من تاحالا به پسر نه ویس داده بودم نه ویدیو مسیج چون از این خوشم اومده بود ویدیو مسیج دادم خوشش اومد 

اینا بعدشم خیلی ام مذهبی اینا بود 

آخرش بدون هیچ خدافظی چت رو دوطرفه پاک کرد 

صبحش رفتم اینستاشو داده بود رفتم گفتم اگه خوشت نیومده مثل آدم بگو گفت نه خوشم اومده حوصله ندارم و نمی دونم اله بله تا یه مدت استوریامو میدید منم زدم انفالوش کردم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان یه جوری اعتماد بنفسم خورد شده که قیافمو دوست ندارم صدامو اینجا هی هی عکس میزارم میگم بگین چطورم ...

غرور آدم میشکنه منم اینجوری شدم متاسفانه اعتماد به نفسم نه ولی غرورم چرا خشم دارم هنوزم چون همکارم بود 

اییییی یک چت کردی دیگه جنبه نداری نکن با یک نه شنیدن اعتماد به نفس و غرور و همه چیزت بهم ریخته ؟مثل ...

خب الان چی کار کنم بنظرت

خیاط و طراحی لباس هستم😌

خوب چون نخواسته ادامه بده دلیل بر این نبوده که زشت بودی طرف مذهبی بوده شاید عکس اینا دادی از رفتارت ...

آخه گفت خوبی و اینا کاش دلیلشو می‌گفت من وسواس فکری دارم😞

خیاط و طراحی لباس هستم😌

غرور آدم میشکنه منم اینجوری شدم متاسفانه اعتماد به نفسم نه ولی غرورم چرا خشم دارم هنوزم چون همکارم ب ...

چی کار کرد الان میبینیش

خیاط و طراحی لباس هستم😌

خب الان چی کار کنم بنظرت

هیچ کار 

دیگه هم با پسر غریبه چت نکن 

عکس و فیلم هم نفرست 

آدمی تو مجازی دنبال رابطه هست که تو واقعیت و جهان واقعی عرضه نداره آدم مناسب خودش رو پیدا کنه 

به کسی که نمیشناسی اعتماد نکن 

این که ایشون ارتباط رو قطع کرده به عوامل زیادی می‌تونه مربوط باشه دلیلش لزوما شما نیستی ارزش خودت رو ...

می تونست بگه نمی خوام نه اینکه چت رو پاک کنه

خیاط و طراحی لباس هستم😌

هیچ کار دیگه هم با پسر غریبه چت نکن عکس و فیلم هم نفرست آدمی تو مجازی دنبال رابطه هست که تو واقعیت و ...

نه من غلط بکنم دیگه چت کنم صرفا به اون فرستادم چون ازش خوشم اومده بود 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

می تونست بگه نمی خوام نه اینکه چت رو پاک کنه

خب شاید آدم مشکل داره از لحاظ رفتاری 

معلومه که باید احترام می‌گذاشت و الان رفتار بدش تو رو عصبانی کرده ولی تو مسئول بد رفتاری اون نیستی 

آخه گفت خوبی و اینا کاش دلیلشو می‌گفت من وسواس فکری دارم😞

خوب همین دیگه ظاهرت بد نیس که چون طرف مذهبی هست نمی خواد با کسی باشه که راحت عکسشو به دیگرون می ده یا نمی خواد با نامحرم تو ارتباط باشه