2777
2789

شوهرم میگه رنگ میکنم کابینت حدودصدتومن خرج داره به شوهرم میگم اگه بخوادبفروشه روخونه نمیادفقط خرج میمونه رودستمون دودلیم براکابینت طرحش ام دی اف مستاجرگفته من250دارم میدم رهن با1500اجاره بایدهمه چی کامل باشه سال دوم داریم میدیم نمدونم حق بااون یاما

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخواید بفروشید اتفاقا ب قیمت خونه اضافه میشه ، ضرر نمیکنید

معمولابه قیمت زمین میخرن دیگه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

حق با شماست

ناراحته بره جای دیگه کرایه کنه

کابینت دیگه همونیه ک دیده تغییری نمیکنه 

درست بودن کلر و شوفاژ و اینجور چیزا بر عهده شماست 

اونم 6 ماه اولی ک ساکن میشه 

رنگ کابینت صد تومن ؟؟؟خب در کابینت ها رو عوض کنید چه کاریه ام دی اف سفید بزنید

نه کابینت تنها الان صدتومن میشه

مستاجر آدم نیست؟

اره واقعا مستاجر بیچاره کلی هزینه می‌کنه پول پیش و کرایه میده حقش یه خونه تمیز داشته باشه مخصوصا آشپزخونه که واسه خانوم خونه قلب خونس

❤️نفسم تو شدی انگیزه زندگیم❤️
2790
2778
2791
2779
2792