2777
2789

چرا فکر می‌کنید  خانواده های تک فرزندی بدبختن الان خانم نوشته تک فرزندی که نمیشه عزیزم چرا نمیشه شما تعیین میکنید میشه یا نمیشه فقط به خاطر منفی بدون موج این آدم ها از نی نی سایت بدم میاد باشه ما تک فرزندایی بدبخت شما چند فرزندیا خوشبخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همیشه دوس داشتم تک فرزند باشم 

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

عزیزم اگه دور از جون اون یدونه بچه بمیره حس بدتر از افسردگی شدید به مادر پدر دست میده من به این نتیجه رسیدم سیستم بچه اصلا یدونه ای نیست 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

ببین تا وقتی ک جامعه داره تبلیغ میکنه اکثر مردم عقلشون دست رسانس  تو ب خودت رجوع کن ببین  اعصاب و پول و حوصله و شرایط بچه دوم داری یانه اگه نداری فقط ی بچه درست تربیت کنی تحویل جامعه بدی کافیه  صرفا ب خاطر داشتن خواهر برادر و حرف بقیه ی نفر دیگه رو بدبخت کردن درست نیست من دیگه عادت کردم ب حرفای بیخود جهان سومی  هرچی میگن سکوت میکنم 

♾️🖇❤️

یه مشت افراد بی سواد هستن عزیزماتفاقا تک فرزنداوری فواید و مضرات ام داره ..ولی مضراتش بیشتره

چند فرزندی که مضرراتش چند برابره چند فرزندی فقط دورشون شلوغه و همبازی دارند الان ته صدتا بچه هم دور هم باشند باز هر کی یه گوشی دستشه داره با گوشی خودش ولی تو جمع بازی میکنه

ببین دیه ثابت شده س ک تک فرزندی بده الانا کمتر کسی دنبال تک فرزندیه 

بعضیاشون اخلاقشون خیلی بد میشه با بقیه نمیسازن و وابستگی زیاد ب پدر و مادر و خودخواهی عجیب غریب و خیلی مضرات داره کلا ...

اینجا از هر شهر و قوم و قشری ادم هست
و شما که اینجایی پذیرفتی اینو
معلومه که عقاید مختلفی دارن ...
ولی خب بله درسته
نباید بهم توهین کنیم ..

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                 چنل تلگرامم : @espre_so