2777
2789

بچه ها توروخدا باهام همفكري كنيد

من سه ماهه بچه ي سومم رو زايمان كردم بزرگم الان چهار سالشه 

ك... پاره شد اورژانسي استفاده كردم ولي بازم....

تورو خدا كسي نياد بگه جلوگيري و فلان...

من الان همفكري و كمك ميخوام خودم افتادگي رحم دارم بايد عمل ميكردم بعد از عيد يعني شديد هست ك درد دارم

بچه هام كوچيكن...

از نظر مالي مشكلي نداريم فقط شرايطمون سخته با بچه ها و مشكل جسميم

از گناهش ميترسم 

نميدونم مشكل رحمم دليل بر س قط ميشه يا نه

خواهش ميكنم كمكم كنيد 

یکی دیگه بیبی چک بزن

و در اولین فرصت ی آز خون بده

دیگه خدا داده ،مشکلت خیلی حاد باشه دکتر خودش نامه سقط میده

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سقط وخشتناکه گناهش دختر 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین مطمنی بارداری ؟, اخه بعد از زایمان تا یک تایمی خون هنوز هورمون بارداری رو داره شاید مثبت کاذبه

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

بری دکتر اون تشخیص درست میده سقط چیزی باشه با وجود بیمارتون اون میگه سرخود نمیشه گفت داروی استفاده کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین مطمنی بارداری ؟, اخه بعد از زایمان تا یک تایمی خون هنوز هورمون بارداری رو داره شاید مثبت کاذبه

دقیقا درست میگی 

لنطر منم مال هرمون حاملگی قبلی هست

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.