2777
2789

قلات خیلی باهاش رفت و آمد داشتم و همش نیومد خونمون 

اما چیزی که اذیتم میکرد که بشدتتتتتتتتتت فصول بود به همه چیز دست میزنه به بهانه های مختلف می‌ره تو اتاقا همه چیز رو چک می‌کنه و حتی وسیله های خواهرم بابام و مامانم😐

اینقدر اذیتم کرد که با خودم گفتم دیگه نذارم بیاد پیشم 

چون واقعا فضوله و هرچی بهش تذکر دادم گوش نمیداد

الان شش هفت ماهی هست نیاوردمش خونمون در حالی که قبلاً ماهی شیش بار میاوردمش

الان هم همش به بهانه های مختلف سعی میکنه بیاد تو خونه به بهانه رمضان و عید و احیا و......

و من می‌دونم داره تلاش میکنه بیاد دوباره فضولی کنه 

و الان واقعا خسته شدم از بس اذیت می‌کنه قهر می‌کنه و نذاری بیام فلان میکنم فلان 

چیکار کنم؟ 

می‌خوام محترمانه بفهمه دیگه نمیتونم اجازه بدم بیشتر از این فصولی کنه تو خونمون

من همچین دوستی داشتم درکت میکنم خیلی نفهمن همیشه اویزونه خونه ما بودن مادرش هم همینطور 

خیلی تحملش کردم بعد دیگه کم کم باهاش قطع رابطه کردم توام قطع رابطه کن اگه رو در رو سخته برات بعدا بهش پیام بده بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستیت رو باهاش سنگین تر کن . خیلی بهش رو دادی ..

دقیقا همین مشکل ساز شده واسم

دوستای هستیم از بچگی من دوستش دارم خیلی ولی داره زیاده روی می‌کنه و واقعا بارها بهش تذکر دادم که اینطوری نکن زشته اما درست نمیشه

منم تصمیم گرفتم دیگه نذارم بیاد

دقیقا همین مشکل ساز شده واسمدوستای هستیم از بچگی من دوستش دارم خیلی ولی داره زیاده روی می‌کنه و واقع ...

اوهوم متوجه ام خب دیگه مجبوری این دوستی رو‌کمرنگ کنی یا سنگین تر . تا خودش کم کم متوجه بشه . دیگه مثل قبل صمیمی نباشی ، 

و یه چیز دیگه میتونی تو هم رفتار متقابل نشون بدی و تو‌هم بری خونش مثل خودش رفتار کنی و ببینی واکنشش چیه . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸