2789
عنوان

هر سوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 137 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چند وقت پیش برام مسئله ازدواجم خیلی میرفتم پیش دعا نویس و جادوگرو اینا .الان بریدم ارز همه دیگه ب ...

صد در صد عواقب داشته کاش به اینا مراجعه نمی‌کردی با یکم صبر و توکل مطمئن باش مشکلت حل میشد ولی متاسفانه ما آدما تو سختیا اصلا صبر نداریم 

بنظر من تو ۳۰‌ روز هر روز ۱۰۰۰ تا استغفار بگو و توبه کن واسه مراجعه به اینا 

بعدش تونستی چله ی سوره بقره بگیر واسه باز شدن گره هات و طلسم و... ولی البته اینجوری که اول صدقه بده بعدش غسل ورود به چله و بعدش هر روز تو یه مکان و ساعت مشخص بخون بعد تو روز چهلم باز صدقه و غسل خروج از چله انجام بده 

ورژن تحدیر سوره بقره رو دان کن که زود تموم کنی بخونی 

حتما هم ترک گناه و نماز اول وقت فراموش نشه

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

به منم حرومه ۳۸ روز مونده به کنکورم

منم کنکور دارم😑

ولی فعلا بیخیال شدم

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

دو تا از امامامون موقعی که شروع به امامت کردن ۸ ساله و نه ساله بودن

امام زمان تو سن پنج سالگی به امامت رسیدن.

امام ها علم لدنی دارن.

علم لدنی علمیه که بدون آموزش و تعلیم بوجود آومده باشه و بی واسطه از خدا گرفتن.

پس پنج سالی که اونا دارنیا هشت نه سالی که ائمه دارن با هشت نه سال ما زمین تا آسمونه

علت اینکه همیشه بدشانسی بدبیاری میارم تو مستند مالی و کار

اهل نماز و قرآن هستی؟

بنظرت یه نفر ۸ ساله میتونه امامت کنه؟

خیر 

بنظر من تجربه خیلی زیادی نیازه 

چجوریه این رسم؟

چهارشنبه سوری شبش میان به نیته هر نفر یه مهره میندازن توی کوزه پر از آب بعدش اینه و... میذارن تاصبح میمونه  ، صبح دوره هم جمع میشن شعر میخونن بعدش یکی یکی درمیارن خیلی وقتا خیلی وقتااااا درست میگه حتی ماله من پارسال رنگه کاپشنشم درست گفت یا واسه یکی اسمه شوهرشم درست گفت

میشه منبع بدیداین اطلاعات چطور از ۱۴۰۰ سال پیش تا الان منتقل شده

من ی کتابی دارم کلا توضیح داده و رفع شک و شبهه کرده میخوای معرفی کنم ؟

قبل از ازل بودی و بعد از ابد هستی،ای عشق ازل تا ابدم علی(علیه سلام)

چهارشنبه سوری شبش میان به نیته هر نفر یه مهره میندازن توی کوزه پر از آب بعدش اینه و... میذارن تاصبح ...

می‌دونی که اینا احضاره و کار درستی نیست؟