2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون مرد نفهم بود، توام هیچوقت با خانواده شوهر خودت دهن به دهن نشو، اینکه اون پیرمرد پشتت غیبت کرده به شوهرت خیلی ملایم میگفتی ماجرارو، اینجوری بهتر بود

الانم فعلا خیلی عادی زندگی کن، رفتار شوهرتو نمیدونم، باید قلقش دستت باشه که چیکار کنی رامش کنی

بشین توی خونت جایی نرو ..بگو زنگ میزنم ۱۱۰ که بچه هم بردی و از خونه منو بیرون کردی تا صورت جلسه بشه ...بگو خونمه و من جایی نمیرم.....اگر بری میتونه بر علیه خودت شاکی بشه و بگه خونه رو ترک کرده

دلیلش رو ازشون بپرس شاید پشت سرت حرف زدن بهشون .

ولی سعی کن جلو بچه ها هیچوقت بحث نکنید ک روح و روانشون نابود میشه .

اما کم محلی کن تا خودش شاید متوجه زشتی کارش بشه ،چون ظاهراً آدمی هست ک با حرف زدن باهاش راه به جایی نمی بری.

قبل این اتفاقا اخلاق شوهرت چطور بود؟

پیر مرد گنده بگه محلشون نزار بی احترامی هم نکن ک پررو بشن وقتی شوهرت پشتشون پیشش بدشون نگو کم کم خودش تو موقعیت میشناستشون

الانم هیچی غصه نخور کم کم حالت بهتر شد گاهی ک شوهرت هم ازشون دلخور  تو هم با مظلومیت بگو در حد یکی دو تا کلمه ک خ‌دشون فلان و بهمان...بزار ش‌هرت ببینه و ثابت بشه بهش ک تقصیر کیه...

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

از این به بعد شوهرت رو بشناس . زنگ بزن به خانوادت در جریان بزار.  اگه شوهرت کاریت نداره یه مدت بزار بگذره تا جو آروم بشه 

اینکه میگی پدرشوهرت غیبت ت رو میکنه بزار بکنه شخصیت خودشو پیش فامیل خراب میکنه. شوهرتم که پشتت نیست پس بد پدر و مادرشو پیشش نگو .‌ به طوری جو زندگی تو آروم کن تا بچه ها تو محیط آروم بزرگ بشن نه متشنج . 

شما خودت هم دو بار اشتباه کردی ، هم اونجا که به پدرت شوهرت گفتی روت سیاه ، هم اینکه به دروغ حرفی رو به گردنش انداختی، کاریه که شده، صبوری کن تا یه مدت بگذره شوهرت که آرامتر شد بعدها باهاش صحبت کن

چله آیت الله حق شناس 

صلوات شهيد ابراهیم هادی شهید سامانلو شهيد پلارک شهید صفری

حدیث کسا 

دعای معراج 

دعای یستشیر 

دعای مجیر

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

به نظر من عاقلانه تر عمل می کردید، اونها که سخن چینی می کنند قصدشون خیر نیست، قصد پاشوندن و ایجاد تنش و ناراحتی دارند، و چرا خودتون روبروی پدر شوهر می ایستید؟ به همسرتون در خلوت خودتون در حد چند کلمه ابراز ناراحتی می کردید ببینید چی میشه، اصلا شاید بعضی ها دروغ می گن یا یک کلاغ چهل کلاغ می کنند تا بین شما رو به هم بزنند، شما با احترام برخورد کن، اونها متوجه اشتباهشون می شن، اگر هم عیبی در کارتون بوده اصلاح کن، وقتی آدم بچه داره باید بیشتر کوتاه بیاد🌸🌿انشالله درست میشه