2777
2789
عنوان

آماده کردن سحری

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 61 پست
۳۹والا در جاده پیری ام دیگه😁

نگو همسن توام هنوز تازه میخوام بچه از شیر بگیرم دوباره برم باشگاه.... من هنوز گاهی ھه کنکور پزشکی هم فکر میکنم🤣🤣🤣🤣

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. لوازم خانگی کار میکنم. بیشتر مارک نینجا و نوتریکوک و بیسل. هر سه آمریکایی

بیشل چمده؟ کوچیکش که یه مرغ جا بگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بیسل فقط جارو داره . انواع و اقسام جارو . نوتریکوک و نینجا هواپز هستن ک مدل هاش خیلی متفاوته اکثرا ی ...

ارهمامانم جاروشو داره خیلی خقبه

اگر خواستید اجناس من رو با قیمت هاش ببینید توی گوگل سرچ کنید غرفه گناوه سیتی . وارد سایت باسلام میشید و اجناس رو با قیمت و نظر خریداران می بینید و در مورد هر کدوم سوالی داشته باشید همونجا میتونید ب من پیام بدید

زنای قدیم بودن از 2 شب پا میشدن سحری درست میکردن که خانواده غذای تازه بخوره. الان بچه ها تا 18 سالگی ...

اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته 

همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد باز روزه اس 

بنده هم غذای گرم درست می کنم کنار همدیگه می خوریم 

این همه آدم، روزه میگیرن ،چطور به این نتیجه رسیدی که دیگه روزه بگیر نیست ؟

😐🤷🏻‍♀️
اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد ...

طبیعیه هرکی با اطرافیانه خودش دنیا رو میسنجه

التماس دعا🙏🌹

دوباره میسازمت💪

اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد ...

دم شما گرم. خدا خانواده توحفظ کنه. دور و بر ماکه اینچنینه

2790
2778
2791
2779
2792