2777
2789

تا ساعت پنج صبح چکار میکنه خونه ما

نمیتونم جلوش برم دستشویی روم نمیشه

چکار کنم دیگ تمیتونم تحمل کنم😭

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم خیلی خجالتی هستی دیگع بقول یکی یکی دو بار باد دربره خجالتتون میریزه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

این دیگه چه مدلشه🫤

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چرا نمیتونی ؟ مگه چاه فاضلاب وصله به نامزدت که روت نمیشه بری دسشویی؟ دوروز دیگه ازدواج می‌کنی به این حرفت میخندی والا آدمو مجبور میکنین یجوری حرف بزنه ک دلش نمی‌خواد 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

وا 😐خودش نمیره دسشویی؟ دیگه شورشو درآوردینا مگه عن فیتیشه نمیتونی بری دسشویی نارحت میشه 😒😒

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بنظرم خیلی خجالتی هستی دیگع بقول یکی یکی دو بار باد دربره خجالتتون میریزه

🫤🫤😂😂😂

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅