2777
2789
عنوان

سرم داره از فکر می‌ترکه

184 بازدید | 17 پست

خدا کجاست منو ببینه ، دارم تموم میشم ، آنقدر فکر‌می‌ کنم ، خودمو خفه کردن با گوشی ، مگه یادم میاره بلایی که سرم اومده.

حالم بده .

کاش خدا باهام یه کم مهربون تر بود.

میترسم ازش....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بسپرررر و هراتفاقی افتاده خیره

مشکلم اینه که با بلاهایی که سرم اومده دیگه اعتمادی به هیچکس ندارم .

من الان تو دنیا تنها ترینم 

فقط میترسم از اتفاقات آینده.

نمی دونم می خواد چی بشه.

انگار کسی صدامو نمیشنوه

انگار دست و پامو بستن 

من فقط یه چشمم که باید همه چیزو ببینه .

ب این فک کن چند سال دیگه این موضوع چقد برات مهمه

این موضوع زندگیمه.

هیچ جوره نمی تونم بی خیالش شم.

انگار دارم کم کم می میرم، ولی در عین حال زنده تر از بقییم.

کاش این مرگه فیزیکی بود .

از همه چی میترسم ، هیچ امیدی به آینده ندارم

این موضوع زندگیمه.هیچ جوره نمی تونم بی خیالش شم.انگار دارم کم کم می میرم، ولی در عین حال زنده تر از ...

عزیزم خودمم چن وقتی یه چیزی داره آزارم میده ولی سپردم ب خودش هیچ کس از اینده خبر نداره شاید فردا زلزله اومد جنگ شد هر اتفاق دیگه ای

بهش فک نکن و در لحظه زندگی کن میدونم سخته ولی شدنیه

مشکلم اینه که با بلاهایی که سرم اومده دیگه اعتمادی به هیچکس ندارم .من الان تو دنیا تنها ترینم فقط می ...

عزیزممممم❤️

ببین دعا کن دعا همه چیو تغییر میده و از کسی که همه چی دست خودشه هرچی که میخوای و بخواه 

از هرچی می‌ترسی بهش پناه ببر و بخواه نجاتت بده 

عزیزممممم❤️ببین دعا کن دعا همه چیو تغییر میده و از کسی که همه چی دست خودشه هرچی که میخوای و بخواه از ...

می دونی من خیلی بدبختم .

ترسم از خدا به حدیه که دیگه نمی‌تونم دعام کنم.

دهنم نمی چرخه برای دعا کردن .

خدا نمیشنوه.

نمیشنوه که چه عرض‌کنم، حتی نمیبینه ، این همه عجز و بی پناهی منو نمی بینه؟

من واقعا دیگه احساس می کنم دیونه شدم .

دیگه اعصاب برام نمونده .

حبسم تو یه اتاق.

هم خونوادم رو اعصابمه ، هم خودم رو اعصاب خونوادمم ، کاش اصلا نبودم من برای همه فقط دردسر دارم.

فلسفه وجودی من چی بود؟

چرا من وارد این دنیا شددم 

اصلا خدا حواسش بود وقتی داشتم میومدم تو این دنیای سیاه و تباه شده یا همه چی تصادفی بود؟

می دونی من خیلی بدبختم .ترسم از خدا به حدیه که دیگه نمی‌تونم دعام کنم.دهنم نمی چرخه برای دعا کردن .خ ...

اره خدا میبینه 

حتی میدونه چی میخوای ولی نمی‌چرخه رو زبونت 

عزیزم حرفای من شاید الان که حالتون بده کمکی نکنه ولی واقعا هیچ اتفاقی بی حکمت و از روی تصادف نیست و همه چیز از روی خیره 

دعا کنید خودسازی کنید♡♡♡♡♡

اره خدا میبینه حتی میدونه چی میخوای ولی نمی‌چرخه رو زبونت عزیزم حرفای من شاید الان که حالتون بده کمک ...

احساس می کنم مردم.

نمی تونم حتی یه قدم برای خودم بردارم.

برای مشکلی که دارم هیچ کاری از دستم بر نمیاد.

من فراموش شدم....

احساس می کنم مردم.نمی تونم حتی یه قدم برای خودم بردارم.برای مشکلی که دارم هیچ کاری از دستم بر نمیاد. ...

من دعات میکنم ان شاءالله درست میشه

به شرایط و این که بقیه باید عوض بشن تا تو راحت زندگی و خودت باید خیلی قوی و باهوش بشی و .... توجه نکن اگه بخواد درست بشه همچین میشه دهنت وا میمونه

من دعات میکنم ان شاءالله درست میشهبه شرایط و این که بقیه باید عوض بشن تا تو راحت زندگی و خودت باید خ ...

من فقط فکر می‌کنم و خودخوری می کنم .

حتی دهنم باز نمیشه با خدا حرف بزنم و از خدا چیزی بخوام .

می‌دونی شاید من روش زیاد حساب باز کردم الان تو دهنی خوردم .

راستش من معتقدم تا وقتی خدا میبینه چرا باید تو بگی ؟

اینجوری شاید به بصیر و علیم بودن خدا شک داشته باشی .

توی سوره یونس اومده که وقتی حضرت یونس تو شکم ماهی گیر کرد حتی از خدا نخواست که آزادش کنه چون معتقد بود خدا میبینه در واقع شرم داشت از اینکه از خدا بخواد آزادش کنه چون اگه چنین چیزی می گفت یعنی خدا نمی‌بینه و نمی دونه و تو داری بهش می گی چی کار کنه .

وقتی خودش چنین مشکلی رو به وجود آورده و خودش چنین کاری کرده و تو این شرایط قرارت داده ، دعا چه معنی داره؟

من دعات میکنم ان شاءالله درست میشهبه شرایط و این که بقیه باید عوض بشن تا تو راحت زندگی و خودت باید خ ...

من به دعای خودم چنین نگرشی دارم.

خیلی ممنون که پیش خدا سفارشمو می کنی 🥺