2777
2789
عنوان

پارسال همین موقه خیلی خوشحال بودم

160 بازدید | 14 پست

دقیقا همین روز همین ساعتا یکی از بهتر شبای زندگیم بود امشب داشتم گریه میکردم که چرا نمیشه کاش برگردم به اون شب و یه چک بزنم به خودم بگم به مردا اعتماد نکن 

ولی نمیشه خواستم به توی که اینو میخونی بگم اعتماد نکن دختر مگه چند تا از تو هست اخهه قدر خودتو بدون محبت نکن صدتو واسه هیچ کس نزار بخدا سخته سخته سخته وابسته نشید

خواهش میکنم برام دعا کنید از این حال در بیام خواهری کنید 

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اونایی که شکست خوردن به اونایی تجربه نداشتن اینو گفتن ولی تا تجربه نکنیم حالیمون نمیشه بدتر از اون اینکه بعضیا بارها تجربه میکنن بازم درس نمیگیرن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
همه اونایی که شکست خوردن به اونایی تجربه نداشتن اینو گفتن ولی تا تجربه نکنیم حالیمون نمیشه بدتر از ا ...

حال امشب منو اگه هرکی میدید اعتماد نمیکرد یه لحظه میخواستم تمومش کنم 

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

زندگی بعضی وقتا واقعاً سخت میشه به خودت زمان بده و به مرور از این حال دربیا.دعا میکنم که آرامش پیدا ...

ممنونم ازت

زندگی بعضی وقتا واقعاً سخت میشه به خودت زمان بده و به مرور از این حال دربیا.دعا میکنم که آرامش پیدا ...

بببخشید می پرسم شما اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

چه جوابي می‌دین 

بببخشید می پرسم شما اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازت ...

بستگی به میزان صمیمی بودنم با اون شخص و اینکه آیا میدونم اون چرا عصبانی هست یا نه داره

اگه خیلی صمیمی نیستم میگم متاسفم که پیامم رو اینجوری برداشت کردید. فقط قصد تبریک داشتم و هیچ منظوری جز تبریک تولدتون نداشتم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

شما جای من بودين ناراحت میشدین

آره، قطعاً ناراحت می‌شم. چون وقتی با کلی حس خوب و انرژی مثبت به کسی تبریک می‌گی و انتظار داری حداقل یه مرسی بشنوی  ولی در عوض با عصبانیت اون شخص مواجه می‌شی

اما بعدش سعی می‌کنم به خودم یادآوری کنم که شاید اون شخص روز بدی داشته یا مشکلی داره که من ازش خبر ندارم.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

نمیدونم والا چش شد راستش من سکوت کردمدلم خیییلی شکست

واقعا حق داری

شاید بهتر باشه یه وقت دیگه، اگه احساس کردی آماده‌ای، با آرامش با طرف مقابل صحبت کنی و بگی که چقدر از برخوردش ناراحت شدی. شاید اون موقع متوجه بشه که چطور باعث ناراحتیت شده و حتی شاید عذرخواهی کنه. ولی اگه این اتفاق نیفتاد، مهم اینه که تو قصدت خیر بوده و این رو بدون که رفتار طرف مقابل به ارزش تو اضافه یا کم نمی‌کنه.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

واقعا حق داریشاید بهتر باشه یه وقت دیگه، اگه احساس کردی آماده‌ای، با آرامش با طرف مقابل صحبت کنی و ب ...

راستش من سکوت کردم

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض ولي هیچ جوابی بهم نداد 

بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 🥲 🥲 🥲 

راستش من سکوت کردمبعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ...

کاملاً حق داری که دل‌شکسته بشی.

ولی باتوجه به چیزایی که تعریف کردی فکر کنم این رفتار بیشتر در مورد خودشه تا تو. ممکنه دلایل شخصی داشته باشه که اصلاً ربطی به تو نداره، شاید مشکلات خودش یا حتی ترس از مواجهه با بعضی چیزها. ولی این دلیل نمیشه که تو خودت رو سرزنش کنی یا فکر کنی کار اشتباهی کردی.شاید بهتر باشه کمی به خودت فرصت بدی تا از این اتفاق فاصله بگیری و خودت رو آروم کنی. بعضی وقت‌ها آدم‌هایی وارد زندگی‌مون می‌شن تا درس‌هایی بهمون بدن، حتی اگر اون درس‌ها دردناک باشن. تو ارزشمندتری از اینکه بخوای وقت و انرژیت رو برای کسی بذاری که قدردانش نیست.

"👩🏻‍⚕️📚☕"