2777
2789
عنوان

کار در شرکت های نوپا

61 بازدید | 6 پست

من تجربه شخصی خودم میگم کار تو این شرکتا خیلی سخت اولا اینا چون دلشون نمیخواد ک نیرویی داشته باشن ک بعدا بخوان بهش میدون بدن معمولا هر سال نیروی قبلی اخراج میکنن نیروی جدید میارن توی حقوق دادن خیلی چالش دارن هم کمتر از وزارت کار میدن هم دیر میدن ... و اینکه اگر احساس کنن اون ماه سود به اندازه ی کافی نبود انگار دارن به شما صدقه میدن خلاصه مطلب اینکه اگر چند سال سابقه ی کار دارید خواهشا توی شرکت های نوپا اصلا کار نکنید انرژیتون از بین میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکثرا دو سه تا جوون جوگیر که فکر میکنن کت شلوار بپوشن و بهم دیگه بگن مهندس دیگه همه چی حله . دوتا کتاب مدیریت در ۵ دقیقه هم خوندن و استخدام های مسخره و حقوق های پایین . تجربه و سنی هم ندارن با نیروهای دختر میرن تو حاشیه . مززززخرف ترین و داغون ترینن 

اکثرا دو سه تا جوون جوگیر که فکر میکنن کت شلوار بپوشن و بهم دیگه بگن مهندس دیگه همه چی حله . دوتا کت ...

من جایی ک میرفتم ی اکیپ دوست بودن به جون بچم تابستون به مدت یک ماه ولی کردن رفتن ترکیه همشون همه ی کارا روی دوش ما بود تازه از اون سر دنیا با دوربین چک میکرد منو همکارمو ک از زیر کار در نریم ...