2777
2789
عنوان

یه خانومه دیروز باهام بد حرف زد

242 بازدید | 20 پست

مامانم حتی واسه یکبارم شده پشتم نبود

هیچوقت طرفمو نگرفت

بهم گفت پاشو اماده شو بریم بیرون 

من خیلی ریمل دوست دارم 

ریمل زدمو ضد افتاب و رژ

رفتیم بیرون مامانم رفت داخل یه مغازه من نرفتم بعد خانومه بهم گیر داد با اینکه نه بیحجاب بودم ن ارایشم غلیظ بود 

زنه بهم گفت چادر سرت نکردی جوون مردمو از راه بدر میکنی و اینکارت حکم زنا داره 

خیلی باهام بد حرف زد و رفت

مامانم اومد گفتم خانومه اینجور گفت مامانمم گفت خوب گفت ، چادر سرت کن ، ارایشم نکن ، دیگه نمیارمت بیرون ، راست گفته ، چه معنی میده چادر سرنکردی ارایش کردی 

بخدا من اصلا بیحجاب نیستم مانتوم بلند بود موهام بیرون نبود ارایشم کم بود

فقط جرمم این بود دختر بودم 

کم مونده بود بگه بمیر نمیخام نفس بکشی:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو که همچین مامانی داری چرا تعریف کردی که بدتر غیضی بشه و بگه اینکارارو‌میکنم...خودت جواب زنرو میدادی میگفتی بتو چ فضول و تمام 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

د بگو تو که داری با این کارات مردمو از اسلام و دین زده میکنی گناهت بدتر از چادر سر نکردن منهه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی