2777
2789

من تا حالا تو عمرم به هیچ کس علاقه نداشتم عاشق نشدم اینبار شدم   و میخوام یه چیزی بگم بنظرتون بهم علاقه نداره کلا یا بخاطر شرایطم هست که با من این رفتارو میکنه بهش گفتم ببخشید دست خودم نیست ولی بهتون علاقه دارم  بهش گفتم فقط یه چیزی جامو به هیچ کس نده دوست ندارنم یکی بیاد جامو بگیره بهم گفت از سطح من خارجی بعدش بهم گفت واقعا حیفته تمرکزت رو بزار رو کارهات  رو اهدافت بعدش دیدم هی.  داره چت میکن همیخنده هی نگاهم میکنه ببینه من می‌فهمیدم تا دلش یه جای دیگس دختره 25سالشه من24 سالمه اون به واسطه  خانوادش که از لحاظ مالی اوکی هست mvm سوار میشه  فوق لیسانس داره من دیپلم با وجود اینکه بهترین درس داشتم شیش سال شاگرد اول بودم  بعد از فوت پدر نامردم مسولیت  خانواده رو دوش من هست   بنظرتون واز لحاظ شخصیتی رشدش طبیعیا بالا هست بنظرتون بخاطر شرایطم هست داره تحقیرم میکنه من میدونم فقط ازش زمان خواستم تا سریع تر خودمو بکشم بالا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزارش کنار:)

کوردم:)                                                           https://abzarek.ir/service-p/msg/2137691         ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             🖤🦋