2777
2789

چرا ما با بقیه بنده های خدا چه فرقی داشیم

۲۱سالمه ولی جوری مشکلات زندگیم زیاده که از ساعت ۲ خوابم نبرده همش فکر خیال همش حرص ...

بساط هر شبمه

وابن بعضی وقتا فکر میکنم این چ زندگیه اخه

باید کم کم ۵۰ سال دیگ تحمل کنم حتی با مشکلات بیشتر؟؟؟واقن موندم حکمت خدارو بعضیا اینقدر زندگیاشون قشنگه اونوقت من ...

دیگ توانی برام نمونده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی ۲۲ سالگی موهای جلوی سرم سفید شدن😢

منم واقعا خیلی حرص و جوش میخورم 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

من توی ۲۲ سالگی موهای جلوی سرم سفید شدن😢منم واقعا خیلی حرص و جوش میخورم

منم اکثر موهام تا نصفه سفید شدن هرکی میبینه تعجب میکنه میگ چیکار داری میکنی با خودت

اره ولی بعید بدونم همه ب اندازه من درد بکشن

عزیز از شما بدتر هم هست 

خداروشکر کن تنت سالمه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

خدا خودش گفته انسان را در سختي آفریدیم میدونی شما مشکلات خودت را می بینی .بقیه رو نمی بینی

میدونم همهههه مشکل دارن ولی بابا یکی دوتا مشکل قبول

چرا اینقد زندگی من مشکلاتش زیاده