2777
2789
باباش که شکنجه اش نمیداده، پسره با همدستی خواهر و مادرش همچین گوهی رو خورده باباش خبر نداشته

پدرش علاوه بر بی گناهی.چشم و گوش و مهر پدری هم نداشته.افتاده بوده ی گوشه و نفهمیده این همه بلاهارو.تا کی میخواین ب هر قیمتی مردها رو تبرئه کنین؟؟؟حتی ب دروغ؟؟؟حکم براش بریده دادگاه شرعی.۱۵سال...توجه کن چن سال پیش ی پدر سر دخترشو برید۹سال حکمش دادن.این بی شرفو۱۵سال حکم بهش دادن.پس دیگه عمق فاجعه رو بکن تو مغزت

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش باید می‌رفت از بچه اش سر میزد ببینه بچه کجا زندگی می‌کنه وضعش چطوره،اجازه ملاقات ندادن شکایت میکرد از طریق قانون پیگیر دیدن دخترش میشد پدر و مادر جدا میشن یا پدر یا مادر طوری محو میشن که انگار بچه ای نداشتن اصلا پیگیر بچه نمیشن 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

چرا هرچیزی رو میخونید یا می‌بینید آخه

ب بهداشت روانتون هم اهمیت بدین

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

مادرش باید می‌رفت از بچه اش سر میزد ببینه بچه کجا زندگی می‌کنه وضعش چطوره،اجازه ملاقات ندادن شکایت م ...

با توجه ب شراط این جامعه فلک زده.تا ندونم کاملا ماجرارو نمیتونم مادرشو سرزنش کنم.واقعا نمیدونیم....شاید پدره تهدیدش میکرده و هزاران شاید دیگ۶.ولی فقط جیگرم میسوزه از مظلومیت و بی پناهیش....شهید واقعی این بچه بوده

چرا هرچیزی رو میخونید یا می‌بینید آخهب بهداشت روانتون هم اهمیت بدین

اشتباه کردم.تا اخر عمرم حالم بد میشه با یاداوریش.مخصوصا اون فیلمی ک داشت ب مشاوره میگفت دلش برا مامانش تنگ شده و دلش دستکش اسباب بازی میخواد...وای خدا...چون خودمم ی دختر دارم بیشتر شد دردش برام

مادرش باید می‌رفت از بچه اش سر میزد ببینه بچه کجا زندگی می‌کنه وضعش چطوره،اجازه ملاقات ندادن شکایت م ...

نگو اینطوری مادرش نابود شد میگفت حتی نمیذاشتن نیانو ببینم شکایت کرده بود ولی میدونی دیگ چقدر طول میکشه این چیزا یه چیز دردناک تر اینکه نیان آرزو داشت مادرش برگرده همش به باباش میگفت برش گردون اون نامادری فاحشه هم میشنیده اینارو نابود می‌شده....بخاطر همین زدتش و دیده به برادرش بهش تج میکنه سکوت کرده  وای خدا چقدر غم ناک بود .....من یه کلیپ از نیان دیدم میگفت آرزوم اینه مادرم برگرده برام عروسک و اینا بخره مثل عروسک بود دخترمون🙂🙃🥲

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

نگو اینطوری مادرش نابود شد میگفت حتی نمیذاشتن نیانو ببینم شکایت کرده بود ولی میدونی دیگ چقدر طول میک ...

من کلی میگم ....خدا لعنت کن قاتلاش رو...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
با توجه ب شراط این جامعه فلک زده.تا ندونم کاملا ماجرارو نمیتونم مادرشو سرزنش کنم.واقعا نمیدونیم....ش ...

آره اینم هست...خدا بزنه به کمرشون چقدر یه آدم در حد حیوون پست میشه که همچین کاری می‌کنه با یه بچه

1
5
10
15
20
25
30
35
40