2777
2789

این چه زندگیه.مگه آدم میتونه انقدر کارای وحشتناک بکنه.اون بچه بدترین زندگی و مرگ رو داشته توی این همه داستان غم انگیز ک خوندم و حتی توی بدترین فیلم ها هم همچین بلایی رو کسی متحمل نشد.چ برسه ی بچه.خدایا روانی شدم.چطور زمینت کن فیکون نشد ازین فاجعه و بلایی ک ب سر این بچه آوردن

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قضیه چی بوده ؟؟،،،،؟؟؟

ی دختر ۷ساله بوکانی.برادر دوس دختر پدرش بهش تجاوز میکرد.و پدرش و دوس دختر پدرش و مادر دوس دختره و برادره ۴نفری شکنجه ش میدادن....بلایی نبود ک سرش نیاورده باشن

متجاوزش حکم اعدامش اومدا

پدرش از بقیه گناهکارتره.میدونست اون کثافت ب بچه ش تجاوز میکنه راضی بود و حتی میخواست توی ۹سالگلی عقدش کنه.وای تو رحم و واژن بچه آب جوش ریختن ک اثار تجاوز از بین وای خدا قلبم اومد تو حلقم

پدرش از بقیه گناهکارتره.میدونست اون کثافت ب بچه ش تجاوز میکنه راضی بود و حتی میخواست توی ۹سالگلی عقد ...

اینارو همش دراوردن عزیزم

همه اون شکنجه ها رو اون دختر و مادرش انجام دادن

تا نیان به پدرش نگه ک بهش تجاوز شده

و هربار برای کبودی هاش یچیزی جور میکردن دختر بیچارم مجبور میشده بگه اره راست میگن

باباش چرا دخترشو عذاب بده و بخواد اقاری از بین ببره؟ وقتی بچش پیش خودشه به مادرم اجازه ملاقات نمیداده

ابجوشم نریختن درسته شکنجه کردن ولی اگر این کارارو میکردن نیان خیلی قبل ترفوت شده بود

اینارو همش دراوردن عزیزمهمه اون شکنجه ها رو اون دختر و مادرش انجام دادنتا نیان به پدرش نگه ک بهش تجا ...

همون دم آخر اینکارو کردن.وقتی افتاد ب خونریزی شدید..سر تا پای بچه پر از اثار شکنجه بود این چ پدری بود ک متوجه نبود....پدرش در جریان بود.کاش میتونستم خودم این پدر بی شرفشو مجازات کنم.خدایا خودت منتقم نیان باش😔

همون دم آخر اینکارو کردن.وقتی افتاد ب خونریزی شدید..سر تا پای بچه پر از اثار شکنجه بود این چ پدری بو ...

اعدام در ملع عام انشالله تا اون موقع کرم بزنه به جونش متجاوز

پدر خرشم ۲۰ سال زندان‌ایشالا خودکشی کنه

اعدام در ملع عام انشالله تا اون موقع کرم بزنه به جونش متجاوزپدر خرشم ۲۰ سال زندان‌ایشالا خودکشی کنه

آمین.روح کثیفشون تاابد توی قعر جهنم بسوزه

اعدام در ملع عام انشالله تا اون موقع کرم بزنه به جونش متجاوزپدر خرشم ۲۰ سال زندان‌ایشالا خودکشی کنه

۲۰سال.اگه این حکمشه پس باید...