2777
2789
عنوان

زندگیم تباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 47 پست
نه. حرفتون ۹۹دصد نه بلکه ۱۰۰ غلطه.دنیا محل سختی و ازمایشه.شیطنیخواد ما را از الله دور و ناامید کنه. ...

خدا  آنقدر دیگه بهم اهمیت نداده محلم نداده خسته شدم 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این زندگی ظاهری شون هست معلوم نیست زندگی واقعی شون چجوری است بعدم خدا جوابشون نمیده؟صبر کن و ببین که ...

اون دنبارو می‌خوام چکار 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

چه کلاهبرداری کرده از بابات؟

با دست چک بابام...

خدا آنقدر دیگه بهم اهمیت نداده محلم نداده خسته شدم

ببخشید گاهی لازمه از اونطرف نگاه کنیم.

بگیم خودمون واس الله چه کردیم: نماز خمس روزه و ... با چا کیفیتی انجام دادیم؟ چقدر ترک گناه کردیم؟

حتی با تمام ابنا بازم خدا لطف و رحمتش بما زیاده شک نکن

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

اون دنبارو می‌خوام چکار

الان ناراحت هستی و تحت تاثیر مشکلات اقتصادی هستی بهت حق میدم 

ولی یه لحظه فکر کن:

توی این دنیا با بهترين امکانات زندگی چندسال عمر میکنی؟ 

۱۰۰ سال خوبه؟

۱۰۰ سال تموم میشه و میره پی کارش!

ولی آخرت کی تموم میشه؟ 

هیچ وقت!

پس چرا آخرتت رو خراب کنی؟

ببخشید گاهی لازمه از اونطرف نگاه کنیم.بگیم خودمون واس الله چه کردیم: نماز خمس روزه و ... با چا کیفیت ...

بعضی وقتا احساس میکنم اون موقع ک بی حجاب بودم خدا بستر دوسم داشت بهم توجه میکرد تا الان که با حجاب شدم و نماز هامو کم و بیش مبخونم

عموتون هیچ وقت نخواسته براتون جبران کنه؟

نه،حتی زنش بهم نگاه هم نمیکنه

عموم میخواد منو با چشاش بخوره

الان ناراحت هستی و تحت تاثیر مشکلات اقتصادی هستی بهت حق میدم ولی یه لحظه فکر کن:توی این دنیا با بهتر ...

وا خدا

مطمینم میرم جهنم براش تلاش نمیکنم

وقتی اون دنبارو ندارم حداقل اینجا ادیت نشم

بعضی وقتا احساس میکنم اون موقع ک بی حجاب بودم خدا بستر دوسم داشت بهم توجه میکرد تا الان که با حجاب ش ...

این نتیجه گیری توطئه شیطان هست.

برخی از کسانیکه از نماز و حجاب دور شدن گاهی اینجا تاپیک بدبختی هاشونو می بینم ....

شیطان دنبال فریب بنده های الله هست. منم گاهی تصورات اینچنینی بهم دست داده اما رد میدم و بعدا می بینم با خدا و نماز و .... بودم بهتر بوده خدا را شکر

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

وا خدامطمینم میرم جهنم براش تلاش نمیکنموقتی اون دنبارو ندارم حداقل اینجا ادیت نشم

کسی که خودکشی کنه جهنم رو برای خودش خریده 

کمی برو مطالعه کن 

اگه اینجوری نبود مردم تا یه ذره مشکل براشون پیش میومد سریع فرت زدن خودشون رو میکشتن

این نتیجه گیری توطئه شیطان هست.برخی از کسانیکه از نماز و حجاب دور شدن گاهی اینجا تاپیک بدبختی هاشونو ...

دیگه نمی‌دونم چی خوبه چی بد