امشب دیگه خیلی دلم گرفته ،ممنون میشم کمکم کنین راهنماییم کنید،خسته شدم دیگه ،بایام همش داره کار میکنه باز کم میاریم ،همش قسط و قرض،ناشکریدنمیکنم اما دیگه بسمه بابام چند شیفت کار میکنه بازم کم میاریم وضع مالیمون خوب بود عموم سربابامو کلاه گذاشت و زندگیمون رو فروختیم الان ک چند سالی میگذره نتونستم مثل سابق بشیم بابام روز به روز پیر تر میشه الآنم مشکلات دیسک کمر و زانو درد آورده ،باباو عموم رو بخشیده اما زندگی ماهم بوده من نمیبخشم ،عموم تو رومون نگاه میکنه طلب داره چرا تحویلش نمیگیرم ،زنش حتی به من سلام نمیده جاها برعکس شده انگار
امشب خیلی گریه کردم خدا دیگه نگام نمیکنه ده دوستم ندارن که کاری برام نمیکنه،فردا مهمون داریم اول ماه پولمون تموم شد خرج مهمون بره تو شکمشون،ختی بابام ب مامانم گفت پول قسط نداریم بدیم
جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدمها رو میفهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه. شاید یه روزی تو دل یه سکوت، یه نفر پیدا بشه که قصهی بیصدا بودن تو رو شنیده باشه
نه. حرفتون ۹۹دصد نه بلکه ۱۰۰ غلطه.دنیا محل سختی و ازمایشه.شیطنیخواد ما را از الله دور و ناامید کنه. ...
خدا آنقدر دیگه بهم اهمیت نداده محلم نداده خسته شدم
جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدمها رو میفهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه. شاید یه روزی تو دل یه سکوت، یه نفر پیدا بشه که قصهی بیصدا بودن تو رو شنیده باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
این زندگی ظاهری شون هست معلوم نیست زندگی واقعی شون چجوری است بعدم خدا جوابشون نمیده؟صبر کن و ببین که ...
اون دنبارو میخوام چکار
ببخشید گاهی لازمه از اونطرف نگاه کنیم.بگیم خودمون واس الله چه کردیم: نماز خمس روزه و ... با چا کیفیت ...
بعضی وقتا احساس میکنم اون موقع ک بی حجاب بودم خدا بستر دوسم داشت بهم توجه میکرد تا الان که با حجاب شدم و نماز هامو کم و بیش مبخونم
الان ناراحت هستی و تحت تاثیر مشکلات اقتصادی هستی بهت حق میدم ولی یه لحظه فکر کن:توی این دنیا با بهتر ...
وا خدا
مطمینم میرم جهنم براش تلاش نمیکنم
وقتی اون دنبارو ندارم حداقل اینجا ادیت نشم
این نتیجه گیری توطئه شیطان هست.برخی از کسانیکه از نماز و حجاب دور شدن گاهی اینجا تاپیک بدبختی هاشونو ...
دیگه نمیدونم چی خوبه چی بد