2777
2789

نمیخوام این چند روز عید رو خراب کنم

چیکار کنم آروم بشم

الان سحر باید بیدارش کمم وای خییلی عصبانیم از دستش 

تو مهمونی اینقدررر حرف زد و سوتی داد و چیزایی که نباید میگفت رو گفت که دلم میخواد خفش کنم 

یکی نبود بگه دو دیقه سکوت کن 🤬🤬🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چی میشه مگه؟؟ 

مهمونی برا صحبت کردنه دیگه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من ک اصلا تحمل ندارم خواهر

والا نگا نمیکنم عیدمیخواد خراب بشه یاچی حالمو خراب کنه حالشو خراب میکنم بالاخره یجوری حرفتو باید بزنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من ک اصلا تحمل ندارم خواهروالا نگا نمیکنم عیدمیخواد خراب بشه یاچی حالمو خراب کنه حالشو خراب میکنم با ...

وای خوابم هم خییلی بد بود 

به حال بدم دامن زد 

دلم به دخترم میسوزه،نمیخوان عیدی رو خراب کنم

وای خوابم هم خییلی بد بود به حال بدم دامن زد دلم به دخترم میسوزه،نمیخوان عیدی رو خراب کنم

صدقه بده خوابتوهم اصلا صبحا براکسی تعریف نکن

هرروز صدقه بده

دخترت چند سالشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
وا چی میشه مگه؟؟ مهمونی برا صحبت کردنه دیگه

بعصی ها دیگه زیادی حرف میزنن درکش میکنم شوهرم خودش ایتجور نیست ها بند خدا تا به حرف نیاری حرف نمیزنه

اما پدرم همیچین اخلاقی داره و اصلا خوب نیست