2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217040 بازدید | 1029 پست

توجه مگه زورکی میشه زن ؟ 😒مگه گربه ای چنگ انداختی دنبالت کنه ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام 

تو اینترنت جستجو کن سیاست های زنانه و مطالعه کن/

اگر می‌ذاشتی شوهرت راحت روی مبل بخوابه وقتی بیدار می‌شد سرحال بود و بهت محبت میکرد/

کلا دیگه یاد بگیر احساسات ات رو کنترل کنی و خودت رو آویزون اش نکنی و صبر کنی تا اون بیاد پیش ات

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

سلام نمیدونم شما خیلی راحتین یا ما خیلی کمرو

یادمه پنج ماه از ازدواجمون میگذشت که با خانواده و فامیلای شوهرم یه سفر دوسه روزه رفتیم من تو اتاق پیش خانوما

شوهرمم پیش مامانش و خواهرش و دامادشون و داداش و باباش

یکی گفت پیش هم باشین من روم نمیشد خدا خیر بده مادرشوهرمو گفت اشکال نداره مسافرته دیگه و.....الانم هشت ساله از ازدواجمون میگذره رومون نمیشه جلو کسی کنارهم بخوابیم 

بنظرم حتی اگه ادم کمرو هم نباشه گاهی وقتا باید شرایطو درک کنه

بعد حدود 16 سال زندگی مشترک تجربم این بود که هرچی بیشتر چسبیدم به شوهرم و طلب محبت کردم بیشتر ازم دور شد من دوست ندارم یاد گذشته بیفتم ولی بخاطر این جلب محبت و جلب توجه حتی طلاقم داشتم

اگه میخوای طلاق بگیری به همین رفتارت ادامه بده و هی بچسب بهش و بگو بهم محبت کن وگرنه بزار اون بهت محبت کنه مرد باید تو وجود خودش احساس نیاز به محبت کردنو حس کنه و گرنه اینکه هی بگی بغلم کن و چرا اینجوری کردی و چرا بهم زنگ نمیزنی و اینا بیشتر ازت دورش میکنه

حتما کتاب زنان زیرک رو بخون حتی دانلودش کن تو مسافرت بخون