2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم هزینه دارهموهاشم خیلی میریزه و میچسبه ب آدم

پرنده هم هزینه داره 

الان ویزیت پرنده زینتی ۴۰۰تومنه 

اگه خدایی نکرده مریض بشن ، یا بخوای مکملی ، تقویتی یا غذای خوب براش بگیری کلی هزینش میشه ولی هزار برابر برکت میارن تو زندگی)بخصوص گربه ها(

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
من ۶ ماهه من عروس هلندی دارم خیلی بهم وابستس چند روزی مریض شده بود اینقدر ناراحت بودم گریه میکردم ال ...

اخییییی 🥺🥺❤️❤️

ما سِهره گرفتیم اصلا مثل عروس هلندی نیست خیلی ترسوعه نزدیکشون میشم فرار میکنن 

فقط باید تو قفس بمونن

چند روزه به خاطر پرندم افسردگی گرفتم ۵ ساله دارمش الان پاش تکون نمیده خسته شدم هرکاری میکنم خوب نمیش ...

دامپزشکی بردی ؟ 

حق داری خیلی سخته 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

وای خدا 😂😂😂😂 برمیگرده؟ بلده برگرده ؟

اره کل محله رو بلده  در هارو هم بلده باز کنه.  اون روز تو دستشویی بودم. درو باز کرد فرار کرد. 😐 نتونستم بگیرمش. باید پشت در صندلی بزارم 

یکبار هم جلوی در آشپز خانه صندلی پشتی جارو برقی بالشت همه چی گذاشتم بازم درشو باز کرد 

واقعا برکت میاره ؟ پرنده چی ؟ اشکال نداره تو قفس باشه

نه پرنده ی زینتی اشکالی نداره تو. قفس باشه و روزی چند ساعت هم بذاری تو خونه بچرخن واسه خودشون

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
چند روزه به خاطر پرندم افسردگی گرفتم ۵ ساله دارمش الان پاش تکون نمیده خسته شدم هرکاری میکنم خوب نمیش ...

ناخناش کوتاهه؟به قفس بند نشده؟