2777
2789

شوهرم باهام تو قیافس اصلا ن توجهی ن حرفی 

فقط فرار و بی محلی ....منم ازینطرف هی بغض دارم و ناراحتم....ازینطرف خواهراش جمعن دور هم میگن میخندن...کاش تموم بشه این عید کوفتی...فقط یکی ب من بگه بااین شوهر چکار کنم چطور تحملش کنم.

هعی  میفهمم منم از اول عید همش مریضم اصلا وضع عجیب غریب وحشتناک

ملت دارن کیف میکنن من دنبال درمان

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مشکلی این وسط وجود داره اونم اینه که شما حالتو گره زدی به یک نفر دیگه.. اون آدم اگه اوکی بود تعطیلات زن و بچشو با اخم و تخم، کوفت نمی کرد.. خب شما الان حال خوبتو گره زدی به حال کسی که خودش اوکی نیست.. فرکانسش منفیه!رها کن.. 

مشکلش چیه عزیزم؟باهاش حرف بزن

دیشب خواهرشوهرم بهم گفت فردا ناهار بیاید اینجا ( یعنی خونه پدرشوهرم) مهمون داشتن  گفتن تو هم بیا کمک بده...منم تو رودرواسی گفتم باشه...بعد شوهرم تو خونه گفت من ک نمیام تو تنها برو.منم چون ب خواهرشوهرم قول داده بودم ک برم کمک  رفتم ..(ما طبقه بالاپدرشوهرممیم)   خلاصه الان رفته تو قیافه ک چرا تو بدون من رفتی...اصلا روانیه با خودشم مشکل داره

یه مشکلی این وسط وجود داره اونم اینه که شما حالتو گره زدی به یک نفر دیگه.. اون آدم اگه اوکی بود تعطی ...

چکار کنم خب شما بگو ...خانواده شوهر توقع دارن ماهرروز بریم اونجا ی روز نرم میگن از چی ناراحتی...توفع دارن بریم گردش باهاشون...بعد من چطور با اخم و تخم این اقا کنار بیام برم...دلم نمیخواد بفهمن مشکل داریم

تازمانی که حالتو وابسته به اون کنی ازت فرارمیکنه باید یاد بگیری وگرنه این چرخه با آدمای مختلف ادامه خواهد داشت

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب چکارکنم منو اسیر خودش و خانوادش کرده

من جات بودم میرفتم با خواهر شوهرا میگفتم میخندیدم کیف میکردم 

اونم بخ حال خودش میذاشتم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من جات بودم میرفتم با خواهر شوهرا میگفتم میخندیدم کیف میکردم اونم بخ حال خودش میذاشتم

همینکارو هم کردم ولی باز ی غم تو دلم بود...بخدا وقتی طرفت ادم نباشه همیشه ی خدا ی خلا تو وجودته ...تو شادترین لحظه هم ولت نمیکنه اون غم

چکار کنم خب شما بگو ...خانواده شوهر توقع دارن ماهرروز بریم اونجا ی روز نرم میگن از چی ناراحتی...توفع ...

نمی دونم فقط سوزنتو از روی این مرد بردار‌‌.. اونم فهمیده داره سواستفاده می کنه.‌. شل کن تا اونم شل کنه! باور کن دلیل حال بدت اینه که همش فکرت درمورد همسرته.. من هیچ زنی رو ندیدم که تنهاییش با شوهرش پر شده باشه.. ته تهش سال اول ازدواج خوبن .. بقیه فقط چشم پوشی