2777
2789

سن زیادی هم ندارم حالا. ولی اطرافیان خیلی آرزوی خوشبختی و ازدواج میکنن برام. منم اصلا حالم بد میشه از این آرزو های مسخره

چون من واقعا از ته دلم نمیخوام این کارو بکنم. من از بچگی یه آدم استرسی متنفر از جمع های خانوادگی و شلوغ و گوشه گیرم و برا همین نمیتونم با زندگی با یه نفر دیگه کنار بیام. دلم میخواد تنها باشم و نمیدونم چطوری اینو به بقیه بفهمونم. فکر میکنن دارم الکی یه چیزی میگم . من خودمم نمیتونم جمع کنم چه برسه برم تو یه رابطه. حتی یه زنگ و تماس تلفنی هم نمیتونم بگیرم‌ اصلا نمیتونم با یه غریبه حرف بزنم به شدت اوضاعم خرابه نمیدونم چرا متوجه نمیشن به زور میخوان یکی دیگه رو با من بدبخت کنن

بازم خوبه میدونی چی میخوای و نمیری تو به رابطه که بعد به هم بخوره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا مشکلت رو درمان نمیکنی ؟نه به خاطر ازدواج برای اینکه بتونی ارتباط بگیری و از استرس رهایی بشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اشتباه فکر میکنی

همه که قرار نیست شوهر کنن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

گناه داره بنده خدا، راهنماییش کنید ازدواج کنه

به ما چه ربطی داره

ما نه تو زندگیش هستیم نه قراره جاش زندگی کنیم 

خودش بهتر میتونه تصمیم بگیره بعدم گفتم که قرار نیست همه شوهر کنن که خوشبختیش تو ازدواج باشه

چرا مشکلت رو درمان نمیکنی ؟نه به خاطر ازدواج برای اینکه بتونی ارتباط بگیری و از استرس رهایی بشی

خودمم میخوام اتفاقا ولی من همیشه تو خونه حبسم اختیارم دست خودم نیست دست خانوادس و اجازه نمیدن بدون موافقت اونا حتی تراپی ای چیزی برم به خودشونم بگم که مسخره م میکنن میگن تو هیچی لازم نداری  

گناه داره بنده خدا، راهنماییش کنید ازدواج کنه

وا خب نمیخواد چه کاریه 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃