2777
2789
چقدر نی نی سایت پر از ادمهای چندش و ضد زن شدهدیگه دارم‌ باور میکنم که یه عده پول میگیرن بیان تو‌ تاپ ...

دقیقا عزیزم 

ولی بعضی از اینا تو خانواده های بزرگ شدن که زن فقط تو خونه کلفته!!!!!!!!!!!!!!!!! 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دوس داره بیشتر باشه از پول خودش بده دیگه مگه شوهرش جلوشو گرفته

پول خودش همون پول شوهرشه 

شوهرش باید تو عیدی دادن مساوات داشته باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اخه عیدی روش هست به هر کدوم صد تومان می دادین چه کاریه این لوس بازیا مردمو متوقع می کنین بد عادت این ...

امسال یک بدن ده ساله بعد نفری ۲۰ میلیون باید بدن

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

اگه واقعا این کامنتها حقیقت دارن و من خواب نمیبینم، و اینایی که این حرفا رو می زنن دارن تو این جامعه ...

فقط می تونم بگم خدا لعنت کنه کسی رو که زن رو خار و بی ارزش میبینه 

اینا جدا چجور دخترهای میخوان تحویل جامعه بدن 

یه دختر بدبخت

من هم به برادر زاده هام زیاد میدم . چون برادرم تو عیدا و تولدا زیاد میده . منم برابر با اونا میدم. می دونم زنداداشم اینقدر که به ما عیدی میده به برادر زاده های خودش نمیده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چقدر نی نی سایت پر از ادمهای چندش و ضد زن شدهدیگه دارم‌ باور میکنم که یه عده پول میگیرن بیان تو‌ تاپ ...

من هنوز تو شوک هستم

واقعا مشتاق شدم این مغز فندوقی ها رو از نزدیک ببینم.

ببینم واقعی هستن یا کیکن.

اصلا تا حالا همچین سمی ندیده بودم.

حتی تو نسل مادربزرگامونم همچین حرفایی نشنیده بودم چه برسه به نسل جدید.

چقدر هم پافشاری میکنن که آقاهه خوب کاری کرده. بچه برادر اون بوده. پول هم مال اون بوده.

واااای خدا. موندم بخندم یا گریه کنم

🤣🤣🤣🤣

من برم بیرون 

بعد دو روز سردرد تازه خوب شدم که این تاپیکو دیدم دوباره سردرد گرفتم  

برم نمازمو بخونم بهتره 😀

واقعا تا این حد بها دادن بیخود به مرد نوبره یعنی مرز معنای زندگی مشترک رو یه تنه نی نی سایتیا جابه جا کردن من حتی اگه برادر منم بخواد اینطور فرق بزاره تو روش وایمیستم وقتی یه زن با یه مرد ازدواج میکنه تو همه چیز شریکه همه جا باید باهم مشورت کنن یعنی چی اون خونواده مرده حق داره بیشتر خرج کنه اون چون زنه نه 

من خواستم اسم کاربریمو انتخاب کنم منظورم خود نی نی سایت بود نه اون کارتون 

واقعا بعضیا خیلی عجیبید

آلیس در سرزمین عجایب

بحث با ارزش بودن این روابط یا اون روابط نیست مرد خب طبیعیه که بچه خواهر یا برادرشو بیشتر از بچه خواه ...

درسته هرکس برادرزاده خودش رو بیشتر دوست داره ولی اون پولی که عیدی میدن مال زن و شوهره و زن خونه به برادر زادش عیدی میدی نه اینکه مرد به برادرزاده زنش عیدی بده که بخواد تصمیم بگیره چقدر بده

برادرهای من نفری یک به دخترام عیدی دادن . همسرم به برادرزاده هام نفری ۱۰۰ داد😑 منم دیدم این جوری خودم جدا به اندازه عیدی که به بچه هام دادن به بچه هاشون عیدی دادم. البته من خودم شاغلم و از پول خودم دادم

یکم برای خودتون ارزش قائل باشید یعنی چی پول مرده 

این حرف یعنی توهین به خودتون 

وقتی یه زنی انقدر خانه داری رو بی ارزش بدونه وای به حال اون زندگی 

درسته تو یه خانواده های دختر واقعا فقط ذلیله ولی شماها این ذهنیت رو رواج ندید

یه پیج اینستا درباره رژیم و کاهش وزن دارم بیا حتما لاغر میشی❤😍