2777
2789

...ماشینمون شاهین هست تازه خریدیم یه پرایدبکسل کردیم اصلا به هم برخورد نداشتن فقط طناب بستیم به بکسل و ماشینو کشیدیم

آره فکر کنم امکان داره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هوش مصنوعی:

به طور کلی، اگر بکسل کردن را درست و اصولی انجام داده باشید، احتمال آسیب به شاسی ماشینتان بسیار کم است. اما چند نکته مهم را در نظر بگیرید:

1. محل اتصال بکسل: اگر طناب را به محل مخصوص بکسل (قلاب بکسل فابریک خودرو) بسته باشید، آسیبی به شاسی وارد نمی‌شود. اما اگر به بخش‌های دیگر مانند سپر یا اجزای نامناسب وصل کرده باشید، ممکن است باعث خم شدن یا فشار به شاسی شود.

2. وزن خودروی بکسل‌شده: شما یک پراید را با شاهین که خودرویی قوی‌تر است، کشیده‌اید. از نظر وزن، این کار برای شاهین مشکل‌ساز نیست، اما اگر بکسل کردن در مسافت طولانی، با شتاب زیاد یا در مسیرهای ناهموار انجام شده باشد، ممکن است به قطعاتی مثل جلوبندی و سیستم تعلیق فشار وارد شود.

3. نحوه کشیدن خودرو: اگر حرکت ناگهانی، توقف‌های شدید یا کشش‌های غیرهماهنگ بین دو خودرو وجود داشته، امکان آسیب به نقاط اتصال و شاسی (به خصوص در خودرو بکسل‌کننده) وجود دارد.

چطور مطمئن شوید که شاسی آسیب ندیده؟

اگر بعد از بکسل کردن صدای غیرعادی، عدم تعادل در فرمان، یا کج شدن ظاهر خودرو حس می‌کنید، بهتر است خودرو را بررسی کنید.

می‌توانید خودرو را روی جک بزنید و از زیر، محل اتصال بکسل را از نظر خمیدگی یا تغییر شکل بررسی کنید.

اگر نگرانی دارید، یک مکانیک بررسی کند تا خیالتان راحت شود.

در کل، اگر اصولی بکسل کرده‌اید، جای نگرانی خاصی نیست.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نه بستیم به همون جایی که مشخص کردن برا بکسل کردن یه قلاب هست

نگران نباش دختر اونم چرخ داره فشار انچنانی بهش نمیاد اگه قرار باشه با بکسل خراب بشه که دیگه با یه باد هم ممکنه آسیب ببینه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻