2777
2789
عنوان

برای عروسی چرا اسراف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 100 پست
آدم جشن کاملتر و متنوع تر بگیره خودش لذت میبرهو خوشحاله که همچین جشنی گرفتهنه صرفا بخاطر مردم و حرفا ...

خوشبخت تر میشید مثلا با این حرکت این به کنار اینکه عروس یه عروسی بگیره برای سمت حودش دماد هم یه عروسی دیگه اونم برای دوطرف فامیل بنظرمن خزیت محضه بعد اینکه خیلی خیلی قدیمی شده بنظر من 

بخث ابرو هست اتفاقا

ن ربطی نداره 

هرکی 1 دون غذا بزاره ابروش نمیره 

هرکی 2 تا بزاره هم ابروش نمیره 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبخت تر میشید مثلا با این حرکت این به کنار اینکه عروس یه عروسی بگیره برای سمت حودش دماد هم یه عروس ...

آدم باید هرجور که طبق میلش هست پیش بره

وگرنه تا ابد هر عروسیی بره یاد عروسی خودش میفته

که من فلان چیز نداشتم، فلان کار نکردم، کاش و ...

دوتا عروسی هم ما معمولا موقعی میگیریم که عروس و داماد

از دوتا شهر مختلفن و راهشون دوره. سخت میشه همشون

بیان یه شهر دیگه. بخاطر همون یه عروسی اینجا یکی اونجا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا فک میکنید اسرافه ؟ عروسی من سلف سرویس بود کل غذا ها بین مهمون و پرسنل پخش شد یه مقدار کم موند ک به نیاز مند داده شد

هیچوقت اسراف نمیشه به نیازمندا داده میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
آدم باید هرجور که طبق میلش هست پیش برهوگرنه تا ابد هر عروسیی بره یاد عروسی خودش میفتهکه من فلان چیز ...

ولی اینی که من میگم  هردو از یه شهر کلا دو کوچه اختلاف دارن 

ولی اینی که من میگم هردو از یه شهر کلا دو کوچه اختلاف دارن

اون دیگه مسخرس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عروسی قیمه ؟؟😒😒😒مگه ختمه ؟

عزیزم عروسی و ختمه  رستوران نیستن

صرفا جهت شادیه 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
عروسی غذا فقط باید کباب و جوجه باشه .یا باقالی پلو با ماهیچه.یه مدل غذا ؟خساست رو بذار برای یوقت دیگ ...

همین ه دیگه میگم  طرز تفکر بسته همینه دیگه چرا باید مسخره کنن بعدشم تویی که میگی باقالی پلو با ماهیچه خیلیها فقط بوی یاقالی بهشون بخورع بیهوش میشن فاویز دارن