2777
2789

تو دانشگاه ما ی پسره هست خیلی خوش هیکل ‌و خوشگله .قد بلند بور چشا درشت بعد خیلیا دنبال اینن یعنی بهش پیام میدن روت کراشیمو فلان ولی آدم پاکیه اصلا رو نمیده بهشون 

بعد حرف ازدواجش افتاد گفتن چرا ازدواج نمیکنی گفت کسی ب دلم نمیشینه

بعد گفتن معیارت چیه گفت چشاش درشتو و کشیده و خمار باشه 

گفتن مگه داریم همچنین چشایی گفت آره چشای زهرا😍😍😍🥺🥺😂😂 اون لحظه دخترا حا خوردن هرکس ی جور خودشو جم کرد ولی خیلی حس خوبی بود کسی که همه دنبالشن برگرده تو جمع اونجوری بگه 😂😌😁

قبلشم بهم گفته بود عجب چشایی داری چشات درشت مژهات بلنددد خیلی خاص چشات بهم گفت🥺😂😍

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درشت و کشیده خوبه ولی خمار نه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
درشت و کشیده خوبه ولی خمار نه

ن بعضیا چشماشون درشته حالت خمار داره واقعا خوشگلن 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

2790
2778
2791
2779
2792