2777
2789
عنوان

اختلاف سلیقه با خانواده

159 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر

دوس داشتم اینجا درد دلمو بگم ، نمیدونم چرا دیگه حوصله بحث کردن تو خونه و جمع فامیلی رو ندارم ، همیشه وقتی نظرمو میگم داستان درست میشه انگار نظرم با همه یا اکثریت متفاوته بعد مثلا میگم نظر منه اینه بمانددکه چقدر بحث میکنن باهام انگار کم مونده ببلعن منو تازه بعدشم میگن اینکه تو نظرتو گفتی برای ما بده تو مخالف ما بودی تو جمع( خانواده رو میگم) 

در حالیکه اگرم وسط راه بفهمم که اره بقبه درست میگن و من اشتباه کردم مقاومت نمیکنم که حتما حرف من درسته ولی اونا تابع بی چون و چرا میخوان و اینکه یه تعدادیشون الکی چشم بسته پیروی میکنن از اون بززگتر و این صحبتا که من چرا نظرمو گفتم تا ساعت ها ادامه داره مثلا پا میشن با هم یجا میشینن همش بده منو میگن یا میرن بیرون که قطعا مشخصه باز دادن در مورد من حرف میزنن

واقعا متاسفم برا خودم که نمیتونم با اینا حرف نزنم لااقل این بازی های مسخره تموم بشه 

اگه نظر منطقی دارید میشنوم اگه میخواین مسخره کنید یا انتقادات توهین امیز دارید لطفا اظهار نظر نفرمایید

سکوت کن هرچی گفتن فقط سکوت وراه خودتو ادامه بده

واقعا خسته  شدم نمیدونم مشکل منه یا این همه ادم متظاهر 

البته قطعا اختلاف سلیقه هم هس اما خب اطرافیانم تقریبا وارد بحث میشن که برنده بازی باشن خیلی ناراحت میشن تاییدشون نکنی 

مثلا امشب میگفتن خانم این اقا انقد سنشه و چون سنش بالاس مجبور شده همچین ازدواجی کنه منم گفتم خب تو سن خیلی پایین هم همینه اختلاف سنی زیاد میشه منظورم این بود که نگید سنش بالاس این اتفاقات طبیعیه تو سن پایینم همینه حتی تو سن هایی که رایج تره هم هستن این اختلاف سنی ها کلی بحث که نه تو نمی فهمی اون سنش بالاس نشده ، و اینکه این قانون برای مردا نیس اونا دست رو هرکی بزارن میشه که باز من با اینم مخالفم و صرفا گفتم خب اگرم بشه از نظر من درست نیست اصلا دو ساعت بحث که تک نمی فهمی تهشم ناراحت که چرا رو حرف بزرگترت حرف زدی ما رو کوچیک کردی حالا بماند که هبچ توهینی هم نمی کنم وقتی کشش میدن هم میگم باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا خسته شدم نمیدونم مشکل منه یا این همه ادم متظاهر البته قطعا اختلاف سلیقه هم هس اما خب اطرافیان ...

عزیزم اینا طبیعه اونا گفتن اصلا تو هیچی نگو تو اتاقت باش

خیاط و طراحی لباس هستم😌

واقعا خسته شدم نمیدونم مشکل منه یا این همه ادم متظاهر البته قطعا اختلاف سلیقه هم هس اما خب اطرافیان ...

می دونی الان هیچکس دیگه بحث نمی کنه تو خانواده اگر بیای بخاطر این حرفا باهاشون بحث کنی پیر میشی

ولی میگی که جدیت نمی گیرن یه کاری کن که همه افتخار کنن درست میشن اوناهم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

می دونی الان هیچکس دیگه بحث نمی کنه تو خانواده اگر بیای بخاطر این حرفا باهاشون بحث کنی پیر میشیولی م ...

اخه من اصلا مایه سرشکستگی نیستم والا اصلا همین برام عجیبه

چرا انقد توقع دارن فقط کورکورانه  تایید بشن

ضمن اینکه من صرفا نظرمو میگم چرا باید انقد توهین کنن؟ مکه اونا نظرشونو میگن من توهین میکنم بهشون؟ اصلا مگه چی گفتم که انقد ناراحت بشن من همینارو گفتم که اینجا نوشتم یعنی این حرفا انقد زشته که بابتش از سر شب تا حالا اونم شب قدر پشت من میزگرد بزارن ؟دلم میخواد موضوع از بیرون ذهن من بررسی بشه بلکه خودمو اصلاح کنم وگرنه که دیگه بمیرمم باهاشون صحبت نمی کنم وقتی قراره این باشه تهش

اخه من اصلا مایه سرشکستگی نیستم والا اصلا همین برام عجیبهچرا انقد توقع دارن فقط کورکورانه تایید بشن ...

عزیزم کسی که بخواد قبول نکنه نمی کنه هیچ وقت هدر نده انرژی ووقتت رو 

به تاپیک اخر منم بیا الان بی زحمت

خیاط و طراحی لباس هستم😌