2777
2789

من موندم چی بپوشم شومیز سرخابی و شلوارمازراتی کرم به هم میان؟؟؟ 

اونی ک دعوته خیلییی باکلاسه نمیخوام کم بیارم جلوش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرم+سبز

زرشکی +کرم

آبی+سفید

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بخدا دوره زمونه بدی شده همه فقط عقلشون ب چشم شونه...

اره والا از بیکاریشونه

فدیم از صبح می‌رفتند دنبال کار و زندگی شبش هم خسته کوفته می‌خوابیدند وقت نداشتند فکرای الکی کنند و دخالت داشته باشند 

ولی من که تاحالا ندیدم کسی بخواد بگه لباس من از تو بهتره و فلان هر کی هم بگه مخش تاب داره ارزشش در حد لباسشه

خب الان سرخابی با چی بهتره؟؟

سرخابی با آبی نفتی

با سفید هم خوبه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣