2777
2789

من دوتا جاری دارم و اصلا خواهر شوهر ندارم ، خجالتی و بشدت زود رنجم تو عمرم در یخچال مادر شوهرمو باز نکردم.

دوتا جاریام بحدی پررو هستن ک اصلا قابل توصیف نیست من ده ساله عروس خانواده شدم و اصلا نمیدونم مادرشوهرم لیوان هاص ظرفهاش رو داخل کدوم کابینت میذاره.

دیروز رفتیم عید دیدنی مادرشوهرم خواب بود جاریام آجیل آوردن چای درست کردن میوه آوردن ظرف شستن من فقط نشسته بودن رومم نمیشد از جام پاشم. نهایت سالی دو بار شام با دعوت میرم خونه مادرشوهرم اونام با دعوت میان.

اما همسایه مادرشوهرمم اون دوتا از ۳۶۵ روز سال ۳۰۰ روزش بدون اغراق شام و ناهار خونه مادرشوهرم هستن یعنی پوکیدم از حسادت، اینقدر اونارو دوست دارن ک نگو ، سالی دوبارم ک میرم خونشون فقط تعریف اونارو گیشنوم 

چکار کنم دارم دق میکنم دیروز رفتم عید دیدنی هیییچ کسی با من حرف نزد حتی نیم کلمه انگار یه جزامی رفت خونشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب قلق خونواده شوهرتو جاریات پیدا کردن و چون تو ب خلاف حرکت رودخونه ای تو رو از خودشون نمیدونن

نمیدونم چکار کنم اون دوتا ب لطف تعریف های مادرشوهرم تو کل خاندان همسر عزیزن

ببخشید اما حق رو به اونا میدم که باهات صمیمی نباشن.وقتی سالی دوبار میری،اهل صحبت نیستی،ارتباط نمیگیر ...

چکار کنم بقرآن دست خودم نیست تا میام صمیمی بشم یجوری از اونا تعریف میکنن ک گریه ام میگیره

نمیدونم چکار کنم اون دوتا ب لطف تعریف های مادرشوهرم تو کل خاندان همسر عزیزن

عزیزم به لطف مادرشوهرت نیست رفتار خودشون،خاکی بودن،گرم بودن باعث شده دوسشون داشته باشن و اگه این مساله رو حل نکنی روی همسر و زندگیتم تاثیرمیذاری