2777
2789
بعد من احمق طلا بردم دادم برا چند متر خونه

میگم هیچی تو این دنیا معلوم نمیکنه همش شانسیه بخدا ما اگه طلامونو داشتیم الان خونه سر به فلک زده بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم میخوام بفروشم، خونه باغ بخرم، درحد کوچولو

ولی لعنتی باب میلم پیدا نمیشه

به صرافت افتاده بودم، ۲ ماه پیش که مسکن مهر بخرم و اجاره بدم. اونم نشد. فعلا که موندم.

منم از بی عقلی شوهرم ۴۰ گرم رو زیر ۵ تومن فروختم. الان چشم داره رو خورده ریزه های بقیه، بفروشیم، بخوریم! هر لحظه میگه طلا فلان قدر شد، بقیه رو بفروش!

از این به بعد باید بگم چقدر ضرر کردیم، طلا فروختیم ( البته گیر و گرفتاریمون رو حل کردیم، ولی مردا قدردان که نیستن، آماده خورن، یه پول مفتی یکجا پیدا کرده، تا تموم نشه، ول کن نیست). 

غلط کرده، دیگه نمیفروشم، هرجور شده خودش مشکل رو حل کنم. همه رو با یه قرون دوزار جمع کردن و قایمکی خریدم، قایم کردم. غلط کردم نشون دادم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
با پولش یه آپارتمان شریکی خریدم الان اگه بود پولم دوبرابر شده بود چلی اپارتمان همون قیمت قبلم فروش ن ...

من بگو مامانم خواستگارهای طلا فروشم رو رد کرده بود کلی اونا پافشاری و مامانم نه 

الان میتونستم توی قصر پادشاهیم باشم 

چقد خنگی ملک الان میلیاردیه میگی طلا خب فروش نره بلخره که میره

عزیزم ملک الان دو ساله 100 میلیونم روش نرفته طلا هر گرمش 3 برابر شده تو یه سال کجای کاری من پارسال اگه 340 گرم طلامو نفروخته بودم برای خونه امسال خدا شاهده دو تا عین همون خونرو میتونستم بخرم با پول طلاهام

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من بگو مامانم خواستگارهای طلا فروشم رو رد کرده بود کلی اونا پافشاری و مامانم نه الان میتونستم توی ...

از قدیمم طلافروشی جزو شغلای پردرامد بود اگه مامان شما قبلا رد کرده الانم میومدن رد میکرد

ایرانی جماعت نمی دونم چرا اینطوریه 

اینکه قیمت یه چیز افزایش نداشته ناراحته !

شما فقط به یه جنبش نگاه می کنی 

واقعن عقل و شعور ایرانی زیر خط فقره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اگه همین الان اون طلا رو داشتم همین الان میفروختم یه اپارتمان تکی با بهترین موقعیت خریده بودم شریکی ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

هیچ چیزی مهمتر از سلامتی روح و جسم نیست این حرص خوردن‌ها کار دست آدم میده 

بر شیطون لعنت کن 

عزیزم ملک الان دو ساله 100 میلیونم روش نرفته طلا هر گرمش 3 برابر شده تو یه سال کجای کاری من پارسال ا ...

عوضش یکی از اشناهامون چند ماه قبل مسکن مهرشو فروخت همه رو طلا کرد همه بهش خندیدن گفتن چقدر حماقت کردی الان اون سوار موج طلا شده 

از قدیمم طلافروشی جزو شغلای پردرامد بود اگه مامان شما قبلا رد کرده الانم میومدن رد میکرد

چی بگم گاهی میگم مامانم در حقم ظلم کرد 

به خیالش هنوزم میگه از نظر شرعی درآمدشون اشکال داره

کم زجر نکشیدم از این انتخاب‌هاش 

اما خدا عالمه میزارم پای قسمت اما تو این چند سال انقددددددر رشد کرده که اصلا دوست ندارم چشمم به مغازه طلا فروشی بیفته قشنگ تا مدتی حالم خرابه 

چی بگم بر شیطون لعنت شاید این کار شیطونه برای حال گیری من 

عزیزم ملک الان دو ساله 100 میلیونم روش نرفته طلا هر گرمش 3 برابر شده تو یه سال کجای کاری من پارسال ا ...

خب شما تشخیص ندادی ملک و کجا داری میخری 

منظورت متری صد میلیونه؟دیگه کاریه ک شده حرص خوردن فایده نداره