2777
2789

من اصصصصلا آدم مذهبی نیستم به شهدا هم اصلا فکککککر نمیکنم 

باردارم و دیشب همینجا راجب جنسیت بچم پرسیدم شب خواب بسیار عجیبی دیدم صبح خواب رو دیدم بعد بیدار شدم دم اذان بود خواب دیدم با یه سرباز درحال گفتگو ام که قراره بره شهید بشه بعد چند روز میاد و میبینم مرده گفتن کلی شهید قراره بیارن خاک کنن و من جسد همون کسیکه باهاش هم صحبت بودم رو دیدم یهو دیدم پاش تو دستمه ترسیدم پرت کردم روش نمیدونم تعبیرش چیه😭😭😭😭😭😭😭😭 نکنه بچم قراره بمیره یا من؟؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعبیرش حاجت رواییه تعبیر خواب شهید خیره

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
شوخی میکنی؟ بخاطر هورمون هات عه گلم هیچیییی نمیشه تخت بگیر بخواب ک خدا بزرگ و مهربون

هوووف تز دست هورمونا یه خوابایی میبینم که برگام میریزه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داری شوخی میکنی دیگه؟😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نه نترس چیزی نیست، توی بارداری از این خوابا دیده میشه، نمیدونی من یه بار توی بارداریم خواب مرگ و دوزخ دیدم با اون همه مجازات و ...

خیلی واضح بود تا چند وقت هم حالم بد بود.

باردار بودی و هورمونات ریخته بهم که این خوابو دیدی

برو صدقه بده، قران بخون برای ارامشت

هیچی هم نیس