۵ساله ازدواج کردم و یه دختر ۱/۵ ساله دارم ، این ازدواج دوممه.هروقت بحثمون میشه شوهرم میگه بیوه پاره پورت افتاده گیر من و خیییییلی تهمت های دیگه بهم میزنه و میگه نمیخوامت ولی خودت برو طلاق بگیر.قبل بچه دار شدن یه بار رفت اقدام کرد ولی باز خودش درخواست طلاقشو پس گرفت . الانم که دیگه بچه داریم من این چند ساله بخاطر ابروم و الانم بخاطر بچه ام همش قورت دادم ولی امشب بدجور دلم شکست و تا الان که ۷ صبح نتونستم بخوابم.بنظرتون چه کنم ؟؟!!!خانوادمم دیگه حامی نیستم و اصلا نمیتونم جدا شم...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاش این مردا میومدن میرفتن مشاوره . یا سرشون ب سنگ میخورد ادم میشدن. خدا کنه همسرت سر ب راه بشه ب حق ...
اره عزیزم قبل بچه دار شدن به زور و التماس بردمش مشاوره یه مدت خوب شد الان باز شروع کرده ، وااااای یادم نمیره مشاورمون چشماش ۴ تا میشد من از رفتارای همسرم میگفتم
بنظرم اصلا و ابدا نرو درخواست بده ب حرفاشم بی توجه باش
نگفتی چندسالته شوهرت قبل مجرد بود
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ی بار بهش بگو اخه من اگه اقدام کنم باید اول مهریه بزارم اجرا حسابات مسدود می شه بعد برای پول نونت باید از خودم گدایی کنی بخاطر همین اقدام نکردم تا الان ، اگه اصرار داری برم مشکلی نداره .
اول اينكه خيلى گوه زیادی خورده مگه کور بود نمیدونست زنه بیوه گرفته این اولا .دو.حتما از سرشم زیادی ...
این گوشه ای از رفتارای همسرمه اون زیادی مشکل داره و دهنش بی چاک و بست ، اتفاقا من اصلا خودمو جلوش نمیبازم و همیشه جوری رفتار کردم که میگه خیلی خودتو دست بالا میگری