2777
2789

امروز هم دخترم‌هم پسرم‌جفتشون‌خیلی حالشون خوب بود اصن بدون هیچ‌مشکل و‌مریضی

ساعت۱۰رفتیم‌جایی دعوتی خیلی شلوغ‌بود و دونفر هم بودن ک‌من همیشه ی حسی ازشون میگیرم و یجور خاصی ب نظرم چشمشون شور برای زندگیم بخدا ساعت۱۱اومدیم خونه خیلیییی بی دلیل و‌الکی یدفعه پسرم ک‌تاقبلش کلی بازی میکرد گریه کرد ک‌بدنم‌خیلییی درد میکنه بردمش اتاق خوابوندمش دخترمم خوابید رفتم اتاق دیدیم پسرم داره هزیون میگه تبش انقدر بالا بود بچم ک بهش دارو دادم‌شیاف اینا تبش اومد‌پایین‌خوابید دخترم با جیغ بلند و‌گریه بیدارشد هرکار کردم‌تاالان فقط جیغ میکشید شوهرم‌نکهش داشت چنددقیقه من سحر کردم باز‌خودم‌اومدم الان از شدت گریه خوابش برد داره هق هق میزنه

شاید بگید طبیعیه ولی اصن خیلی عجیب ک پسرم بی دلیل اینجوری مریض بشه بدون هیچ علائمی از قبل دخترم این ساعت اینجوری جیغ بکشه شیرم میدادم بهش اروم‌نمیشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما امروز خیلی تیپ زده بودی براشون 

نباید تو چشم بقیه باشن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

وای خیلی بدهبنظرتون عکس استوری گذاشتن هم باعث چشم خوردن میشه؟

بله

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

براشون حرز امام جواد سفارش بده تا کمتر چشم بخورن

هست امامن مثل بعضیانیستم که همش فرتی تخم مرغ میشکنن یااسم افرادوبلندمیگن میشکنه

بااسپندوصدقه دادن ویاتخم مرغ شکستن قرآنی مشکل حل میشه

یه مدل تازگیاتوفضای مجازی زیادشده چهارقول روتخم مرغ مینویسن بعدمیکنن تونایلن پرت میکنن روزمین ایناروانجام ندین این حتک به قرآن وکلام خداست

سلام از طب اسلامی شهرتون بخور چشم زخم و بخورحضرت مریم بخرین 

بخور چشم زخم رو تو یروز پنج بار دود کنین خوب که شدن دیگه روزی یبار کافیه چهار الی پنج روز درهفته

بخور حضرت مریمم تا وقتی مریضن سه قوطی یک روز درمیان دود کنین بعد خوب شدن میتونین هفته ای یبار 

یا شایدم نیاز نباشه

این دوتا دعارو سرچ کنین پرینت بگیرین حتما حرز جامع همراه که دوصفحه ست شیش تا جای خالی داره نحوه پرکردنش تو پاورقی توضیح داده

حرز ابودجانه هم تو بالشت هم به دیوار اتاقشون هم به بازوشون ببندین

دو تا تخم مرغ دور سرشون بچرخون و حمد بخون بعد تخم مرغها رو پرت کن جایی