2777
2789
عنوان

دلم از ایران گرفته 💔

512 بازدید | 28 پست

چرا ما آنقدر بی فرهنگی شدیم خوابم نمی‌برد رفتم همین چت ناشناسا من درد دلمو گفتم 

گفتم مادرم فوت شده گفت خدابیامرز 

بعد شروع کرد به حرفای چرت و زشت زدن منم جوابش دادم کم آورد تهشم به مادرم ف.وش داد این چه فرهنگیه یعنی همشون همین بودن 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی فرهنگ تر و وحشی تر از کسی که به مادر فحش میده نداریم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

از چت ناشناس چه توقعیه اخه عزیزم

یعنی دوتا انسان نباید باشن نگه دعوا داریم باهاشون 

دارم سلام میکنم سلام نکردم دنبال بی ادبی و ...

چه ربطی داره، یه بیشعور پیدا شده که هیچی نمیفهمه، همه که اینطوری نیست، خدا مامانتو بیامرزه عزیزم 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چه ربطی داره، یه بیشعور پیدا شده که هیچی نمیفهمه، همه که اینطوری نیست، خدا مامانتو بیامرزه عزیزم 🌷

بخدا ۱۰ نفر پشت هم یه رفتار همشون مشکوک مت تازه اونجا زدم جنسیت پسر‌نمیدونستن دخترم با اینکه پسر بودن هول بازی

دلم میسوزه مادرم باید شب جمعه فوش بخوره🤦🏻💔آخه چقدررر جامعمون بدههههه

با دهن سگ دریا نجس نمیشه، چه شب جمعه و چه هر وقت دیگه ای ، اون شعورش رو نشون داد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کی میاد ناشناس جز مردای مریضجامعه پر شده از فقر و مریضیه جنسی

بخدا من نزده بودم دختر به عنوان پسر بودم یعنی پسرا همشون هول همجنس