2777
2789

خانوادم به خاطر نصب اینستا 

بعد به دختر عمم گفتم به خواهرش بگه که فالوم کنم 

بعد از اینکه دلیت کردم 

بهش گفتم که نگه بهشون چون دلیت کردم 

الان کار بدییی کردممممم 

از اینکه خانوادم رو بد جلوه دادم 

چون فقط گفتم دلیت کردم 

بگین کارم غلط بوده ؟؟؟؟؟

نه توضیح که ندادی چرا نمیدونن که بد جلوه کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری به خانوادت ندارم ولی اینستا واقعا یه پلتفرم مضر و وقت تلف کنه میشینی پاش میبینی ساعت ها گذشته ح ...

سخت بااااااور کن معتادی داره 

میگم الان خانوادم رو بد جلوه ندادم با گفتین این حرف؟؟؟؟

ممکن بود خودش بعدا بفهمه دلیت کردم 

چون داشتمش توی دنبال کننده هااا

اینستا اگر ازش خوب استفاده کنی عالیههههه بهترینه 

من ازش برای خریدام و همینطور پیجای اموزش فرزند پروی و خانواده و اینا استفاده میکنم 

واقعا خیلی کمکه 

باید صحیح استفاده کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سخت بااااااور کن معتادی داره میگم الان خانوادم رو بد جلوه ندادم با گفتین این حرف؟؟؟؟ممکن بود خودش بع ...

نه بد جلوه نکرده

بنظرم کار خوبی کردی.

خودم دلیت نکردم ولی اینستا حذفه

مرسی عزیزم ولی خب هی بد بود دیگه مخالفت کردن منم دلیت کردم با ۱۹ سال سن

اگه سنت کمتر بود میگفتم آره نصب نکن

فضای اکثرا همه چی رو تو حالت عالی و خوب و مجللش نشون میدن حتی اگه واقعیتش اینطور نباشه ممکنه دچار مقایسه بشی

ولی یه خوبی داره که بستگی به خودت هرنوع محتوایی رو که بیشتر بری دنبالش الگوریتم اینستا همونو بیشتر بهت نشون میده

به نظرم با ۱۹ سال سن میتونی ازش استفاده کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینستا اگر ازش خوب استفاده کنی عالیههههه بهترینه من ازش برای خریدام و همینطور پیجای اموزش فرزند پروی ...

عزیزدلم من شاید کمتر از یه ماه نصب کردم 

دوستم برام نصب کرد 

خانوادم فهمیدن مخالفت کردن کاری نکردم به این 

میگم به دختر عمم گفتم اینجوری کار اشتباهی نکردم ؟؟؟؟

بعد دختر عمم جز دنبال کننده هام بود اگه نمیفتم خود شبعدا میفهمید ؟؟؟؟؟

اگه سنت کمتر بود میگفتم آره نصب نکنفضای اکثرا همه چی رو تو حالت عالی و خوب و مجللش نشون میدن حتی اگه ...

دیگه چی بگم 

فعلا مخالفت کردن 

تا برم خونه ی شوهر اگههههعه بزاااااره شوهر آینده هم نصب کنم 😂♥️

عزیزدلم من شاید کمتر از یه ماه نصب کردم دوستم برام نصب کرد خانوادم فهمیدن مخالفت کردن کاری نکردم به ...

عیب نداره بابا حالا مثلا دختر عمت بفهمه هم چیه خب همه ممکنه سختگیری تو خانوادشون باشه دیگه جدی نگیر خودتو اذیت نکن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵