2777
2789

دخترم یه ماه پیش یکی توی کلاسشون آبله گرفت که دیگه نیومد مدرسه چند روز اومد و دوباره مدارس تعطیل شد دقیقا دیروز متوجه شدم دخترم آبله گرفته حالا دیگه اشکالی نداره خداروشکر زیادم سخت نگذشت الان نگران خواهر زادم هستم که 6 ماهشه و ما دو بار دیدیمش من از ترس به خواهرم نگفتم که بچم آبله گرفته فقط گفتم این اطراف نیا بدجور سرما خورده الان میگین چی میشه خیلی میترسم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خب بگو آبله گرفته که اونم دوره داره .هی بخوای بپیچونی نیاد که نمیشه .میگه خو سرما خوردگی نهایت ۱هفته .چرا هی تا ۱ماه میپیچونه منو .دلخوری پیش میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی نمیشه به خودت استرس نده ،بچه ها هم واکسن زدن راحت باش

راست میگی بخدا از بچه خودم بیشتر نگرانشم 

انصاف نیست وقتی میدونید بچتون مریضه اجازه بدین نزدیک یه بچه دیگه بشه

نه مریض نبود دخترم بعد یه ماه نشون داد اصلا فکرشم نمیکردم گرفته باشه 

حداقل بگو که امادگیشو داشته باشن بیچاره ها

این خواهرم خیلی استرسیه بخدا موندم 

انصاف نیست وقتی میدونید بچتون مریضه اجازه بدین نزدیک یه بچه دیگه بشه

آبله مرغون ،بعد یک ماه یا دوهفته خودشو نشون میده.

اسی هم صدردصد نمیدونسته‌...

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

آبله مرغون ،بعد یک ماه یا دوهفته خودشو نشون میده.اسی هم صدردصد نمیدونسته‌...

آره بخدا نمیدونستم وگرنه غلط میکردم 😭

اتفاقا اون از بچه شما ساده تر درگیر میشه،البته شاید هم نگیره اصلا

دختر من دو سه تا توی پشت و شکمش و یه دونه پیش موهاش زده دکتر گفت خفیف گرفته خدا کنه اون نگرفته باشه 😭

اتفاقا تو سن پایین بهتره بگیره،بزرگتر بشه خیلی سخته

پناه بر خدا انشاالله که نگیره از بچه من، من عذاب وجدان میگیرم 

پناه بر خدا انشاالله که نگیره از بچه من، من عذاب وجدان میگیرم

دختر دوستم پیش دبستانیه...

دخترش همین چندماه پیش آبله گرفت.

ولی دختر ۱سالش نگرفت.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •