2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه جالب من خودم ۱۱ میگیرمبرای مادرم مانتو گرفتم ۲ تومنیه کیلو شیرینی ۲۶۰یه کیلو تخمه ۳۵۰۵۰۰ هم نقدی ...

مبارک باشه دستت درنکنه

ما اگ رسم هم باشه مادرمو خودشو میکشه ۳۰ سالمه ی بار کادو بهش ندادم بدش میاد براش چیزی بخریم ولی اون شیره جونشو میده  اصلا خودشو فراموش کرده بخاطر ماها

میخوام یه عطر بخرم

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

من ۱۵ سال پیش که شاغل شدم

اولین عیدی که از محل کار گرفتم یه ربع سکه برای مادرم و سکه پارسیان برای خواهرهام گرفتم البته مجرد بودم

الان شاغل نیستم متاهلم هر چقدر به مادرهمسرم بدیم به مادر خودم هم همون قدر میدم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
من شاغل نیستم قابلمه مسی گرفتم براش ۳ تومناونا ده تومن بهم دادن ۵ تومنم به پسرم یه پیراهنم به شوهرم� ...

چقدر زیاد عیدی دادن

الهی که همه ی پدر مادرا سربلند باشن جلو بچه هاشون

مبارک باشه دستت درنکنهما اگ رسم هم باشه مادرمو خودشو میکشه ۳۰ سالمه ی بار کادو بهش ندادم بدش میاد بر ...

قربونت گلم 

الهی که همیشه دل همه ی مادرا شاد باشه و تنشون سلامت

همون جور که مردان شاغل هستند و به خودشون اجازه میدن چپ و راست به خانوادشون پول بدن

زنان شاغل

شما هم مثل مردان

باید غیر عیدی.... چپ و راست بیشتر پول بدید به خانوادتون

چون شماها کارتون بیشتره

هم کار بیرون 

هم شوهر داری

بچه داری و آشپزی و خرید و مهمانی و

کار خونه و ...........

پس ندادید هم .........فقط بدونید دادن برای شما هم هست

و برای زندگی یه تنه خیلی خودکشی نکنید

میانه باشید

اعتدال

چقدر زیاد عیدی دادنالهی که همه ی پدر مادرا سربلند باشن جلو بچه هاشون

اخه ترکا مفصل میبرن لااقل سمت ما...

پول وآجیل و میوه و شیرینی و .... میبرن اما من چون راه دورم دیگه پولشو میدن بدون این مخلفات

چقد خوبه ک آدم واسه‌مادرش هدیه بگیره.کاش منم میتونستم ن اینکه با ی بچه‌سربارشون بشم

ورق برمیگرده غصه نخور

همه چی درست میشه

هیچ مادری از بچش توقع نداره ما اینا رو برای دلخوشی خودمون میدیم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر