2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره چند هفته بودی.من 6 هفته بودم و 8 روز خون ریزی داشتم

من پنج هفته و چهار روز طبق پریود تا خونریزی کردم رفتم سونو شکمی گفت چیزی مشخص نیست حتما ساک رو دفع کردی اما دفع نکردم چون خونم رقیق بود شبش ببخشید یه تیکه گوشت له شده دفع کردم بعد اونم دوتا دیگه کوچیکتر چند روز بعدش الان یعنی سقط شده ؟وقتی سونو چیزی مشخص نشده باز برم سونو بقایا؟

جدی خسته شدم شما سقط کردین؟کی دوباره اقدام کردین؟

آره گلم پوچ بود ده هفته سقط شد ..سه ماه بعد سقط اقدام کردم نترس من اونموقع خیلی گریه کردم ولی بلافاصله بعد اقدام باردار شدم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
من پنج هفته و چهار روز طبق پریود تا خونریزی کردم رفتم سونو شکمی گفت چیزی مشخص نیست حتما ساک رو دفع ک ...

نه دیگه اگر دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش منم چیز خاصی ندیدم فقط خون ریزی و لخته بود

درد هم همون روز سقط داشتم مثل پریود اما روزای بعدش عادی بودم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه دیگه اگر دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش منم چیز خاصی ندیدم فقط خون ریزی و لخته بوددرد هم همون روز ...

اخه من همیشه پریود میشم قرص میخورم حتی اندازه درد پریود هم نداشتم من بنام یک هفته تاخیر ۴۰۰ بود اصلا نمی‌دونم چی شد آخه اگه پوچ بود بلاخره تو سونو چیزی مشخص میشد میگم ممکنه کیست داشتم بخاطر اون بتا مثبت شد؟

سلام گلم منم هشت هفته بودم خونریزی طبیعی دکتر گفت تا ۱۰ روز من ۳ ماه خونریزی کردم چون بقایا داشتم

من رفتم سونو همون روز تا خون دیدم گفت ساک نیست همه چیز هم زده نرمال الان چکار کنم یعنی سقط شده؟برم دوباره سونو؟اخه چیزی معلوم نبود من حتی دردم هم نداشتم ولی خیلی روحیه ام آسیب دید خدا به داد دل اونایی برسه که هفته های بالا سقط میکنن الان چی بخورم خودم و همسر که بعدی اینطوری نشه؟

اخه من همیشه پریود میشم قرص میخورم حتی اندازه درد پریود هم نداشتم من بنام یک هفته تاخیر ۴۰۰ بود اصلا ...

راستش نمی‌دونم عزیزم که کیست هم بتا رو بالا می‌بره یا نه اما اگر کلا درد نداشتی عجیبه 

به دکتر گفتی درد اصلا نداشتی؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
لخته نداشتم راستی پست شمام می‌نویسه بزودی منتشر میشود؟

نه اینطور نیست