2777
2789

من ی جا خادمم مراسم و اینا دعوت میشم بعد خب به حرمت اونجا و مراسم چادر می‌پوشم اجباری نیست ها ولی خب گاهی می‌پوشم 

ولی خب دیگه بیرون نمیپوشن فقط همون روز و همون جا ولی کسی نمیدونه آقا مثلا کجا میرم یا چرا می‌پوشم 

بعد همیشه مسخرم میکنن میگن ی روز چادر میپوشی ی روز شال ی روز کلاه 

الان ی آقا پسری هست ازش خوشم میاد هر روز میبینمش این منو چند روز پیش با چادر دید بعدشم ک معمولی امروزم خب عید بود کت دامن پوشیده بودم خیلی مجلسی بود بنظرم 

باز فردا مراسم دعوتیم می‌خوام چادر بپوشم همش میگم الان بقیه تو دلشون دارن مسخره میکنن نمیتونمم خودم و قایم کنم ک اول آخر میبینن 🤦🏻‍♀ چیکار کنم بنظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یکی رو میشناسم 

دختره خیییلی نماز می‌خوند 

یکسره در حال نماز خوندن قرآن خوندن ذکر گرفتن 

نه عروسی میرفت نه جشن نه با کسی حرف میزد 

یهو کلا برعکس اینا شد خب عجیب بود حقیقتا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بله دیگه

انقد نباید اختلاف داشته باشه 

حالا اونجایی که نمیخوای چادر بپوشی ، حداقل عبا بپوش یا کت دامن کاملا پوشیده با روسری بلند 

نه اینکه از چادر  به کلاه 🥴

میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پوششت به بقیه مربوط نیس.نگاه کن خودم به شخصه شاید همون لحظه بگم چرا اینطوره ولی واقعا اونقدرا برام مهم نیست.که بخوام بهش فک کنم.بمنچه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ربطی نداره اگر از اول چادری نبودی هر جایی قانون لباس خودشو داره مثل مسجد که باید حتما با چادر رفت میتونی عبا بپوشی یا به قول خودت کت و دامن ایرادی نداره اونجام جایی که احترام میزاری و چادر میپوشی مهم اینه

اگر جایی حرمتش لازمه حتما رعایت کن و بپوش و حرف و حدیثام برات مهم نباشه

پوشش دیگه تم البته خیلی نباید باز باشه و متفاوت با کارخادمی و چادر

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸