2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین ایا

338 بازدید | 42 پست

موهامو رنگ کردم میبینم هیچی نمیگه،شبی داشتم حاضرمیشدم جلو آینه بودم گفتم موهامم خیلی خوشگل شده ها فوری اره خیلی،دیشب میخواستم بهت بگم،میگم خب چرا نگفتی میگه پررومیشی😑ینی نمی‌فهمه زن به این تعریفانیازداره؟مگه چیه که پررومیشم؟تفکراتش خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن عوضش کنی بعضی وقتا بگو بیرون بودم یه مرده گفت رنگ موهاتون چقدر قشنگه خانوم چه رنگی زدین .. حساسش کن تا بفهمه اگ نکنه کسی دیگه این کارا رو میکن مردا به این اصل خیلی حساسن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

چندساله ازدواج کردین؟؟

شوهرمنم بلد نبود و طرز فکرش اوایل این بود بعد ۶سال یادگرفته دیگه😁

حتی بااینک ابروهام دخترونه برمیدارم و تغییرش کمه ولی تعریف میکنه

شما هی ازش تعریف کن بزار اونم یادبگیره 

شوهر من عین بچه ها از اول تا همین الان نیاز به تربیت داره۰😵‍💫

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

سعی کن عوضش کنی بعضی وقتا بگو بیرون بودم یه مرده گفت رنگ موهاتون چقدر قشنگه خانوم چه رنگی زدین .. حس ...

اونوقت میگه موهاتو جمع کن که کسی نبینه یه دعوا هم راه می افته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
سعی کن عوضش کنی بعضی وقتا بگو بیرون بودم یه مرده گفت رنگ موهاتون چقدر قشنگه خانوم چه رنگی زدین .. حس ...

اشتباهه محضه!!

اسی نکن اینکارو همه مردا جنبه شوخی این مدلی ندارن از هر ۱۰ تا شاااید ۲تا جنبه داشته باشن فقط

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نمیگه بخدا،اگه چیزی بد باشه میگه ها ولی چیزای قشنگ وشیک رونمیگه

مردا همه اینجورین کاریش نمیشه کرد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خوبه که شهر منو ندیدی خواهر😒یه دیونه به تمام معناتا یکم از ریشه موم بیاد بیرون یا صورتم شیو نباشه ...

خیلی بده مرد اینطوری ادم اصلا راحت نیست زنه  انسانه عروسک که نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂