2777
2789
والا ما که عضو بهزیستی هستیم باید دهک۳ باشیم.دهک هشت هستیممملکت حساب کتاب نداره بابامامانم مستاجر بد ...

عضو بهزیستی و کمیته باشی که تا دهک پایین نیاد اجازه نمیدن 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن این افراد پولدارن و نیاز به یارانه ندارن حالا بر چه اساس ما با حقوق 30 تومن 5 نفر آدم پولداریم ...

میدونم اما یارانه یعنی اب و برق که گرون کردن به جاش یارانه بدن 

حالا اب و برق از مملکت به اونایی که وضعشون خوبه نباید برسه .

کارشون خیلی زشته .

یارانه از بیت الماله و برای همه باید باشه 

ولی اونا کاری که به نفعشونه میکنن 

واسه ما زدن دهک ۹ . چون گردش مالیمون بالا هست البته پولایی که به حسابمون میاد واسه شرکته . توی ۶ ماه ...

دقیقا ماهم پولایی که میاد به حساب از خودموت نیست مگرنه کل حقوقمون در سال 400 تومنم نمیشه

ماهم دهک ۵ بودیم حالا کردن ۸.کالا برگ هم بهمون تعلق نگرفت.۴نفریم با حقوق ۲۵میلیون سرمیکنیم نمیدونم با حساب کتابی دهک بندی میکنن

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز