2777
2789
عنوان

از وقتی شنیدم فامیلمون قبول نشده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 35 پست
منم دارم تمام تلاشم رو می‌کنم البته جز یک ماه اخیر که خیلی کمکار ی کردم

موفق باشی♥

اصلا به حواشی توجه نکن فقط انگیزتو کم میکنن

به تلاشت ادامه بده

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اینکه هوش ذاتی هست قبول نکن اکثرا افراد موفق واقعا خودشون خواستن ک موفق شدن

شما هم بخواه ببینم میتونی 

کیه که نخواد به خواستنه همه میخوان

حتی تلاششونم میکنن

ولی بازم نمیشه

نتیجه چیه ؟!

اون هوش لازم رو ندارن

چون درجوابم گفتی ریپلایت کردم 🤌

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اصلا به این چیزا توجه نکن 

یکی هم تو شهرما بود نفر اول شهرمون بود 

الان پشت کنکوره

نفر اولی که همه سنگشو به سینه میزدن

از طرفی یکم دیگم بود متوسط بود درسش ولی پزشکی آورد

دلیل نمیشه هرکی درسش خوبه به جایی برسه یا بالعکس 

خودت مقایسه نکن با کسی

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

عزیزم وقتی دخترخالمه دارم می بینمش خودش هم داره میگه 

و تلاش هاشو دیدم نسبت به تلاش هاش نتیجه ای ندید و الان شغلی نداره خودش ناراضی چه ربطی به قضاوت من داره؟

خودشم میگه پس داره خودشو قضاوت میکنه؟!!!

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اگه اثن قبول نشده به جاش خیلیای دیگه قبول شدن این چه نتیجه گیری ایهمن خودم بدون معلم خاصی دندون قبول ...

خوشبحالت عزیزم:))))

میشه بدونم راز موفقیتتو؟

چند ساعت میخوندی و چقدر براش تلاش کردی؟

چه سالی کنکور دادید شما؟

عزیزم وقتی دخترخالمه دارم می بینمش خودش هم داره میگه و تلاش هاشو دیدم نسبت به تلاش هاش نتیجه ای ندید ...

@letmedownslowly    

نمیدونم چرا پاک کردی کامنتت رو برای شماست این.

خوشبحالت عزیزم:))))میشه بدونم راز موفقیتتو؟چند ساعت میخوندی و چقدر براش تلاش کردی؟چه سالی کنکور دادی ...

سال اخر حدود ۱۰ ۱۱ساعت

نظام جدیدم اما نمیکم چه سالی

استمرار 

هیچ روزی نبود درس نخونم

شما هم بخواه ببینم میتونی کیه که نخواد به خواستنه همه میخوانحتی تلاششونم میکننولی بازم نمیشهنتیجه چی ...

ببین تلقين کردی به خودت ک نمیتونی پس ربطی ب تلاش  نداره صرفا یه جاندار البته نه آدم بهش یه رفتار مرتب آموزش بده ببین میتونه من علمی گفتم هوش همه دارن البته ضريب هوشی افراد فرق داره ایشون که کند ذهن نیستن من ناامید بکنم ایشون رو

سال اخر حدود ۱۰ ۱۱ساعتنظام جدیدم اما نمیکم چه سالیاستمرار هیچ روزی نبود درس نخونم

اخه پس چرا من بیشتر میخونم ولی اینه وضعم؟

پیشرفت خاصی حس نمیکنم..

اخه پس چرا من بیشتر میخونم ولی اینه وضعم؟پیشرفت خاصی حس نمیکنم..

کیفیت خیلی مهمه

شاید صد خودتو نمیزاری

با ازمون و برنامه ریزی باید پیش بری

هرچی میخونی از خودت ازمون بگیر ببین درصدات اوکیه

ببین تلقين کردی به خودت ک نمیتونی پس ربطی ب تلاش نداره صرفا یه جاندار البته نه آدم بهش یه رفتار مرت ...

من که ننوشتم خودم!

گفتم دختر خاله ام

من اصلا نسبت به اون تلاشی برای کنکور نداشتم و اصلا خواسته ای درحد اون (چون پزشکی میخواست) نداشتم

اینا هم که نوشتم نظرات خودم هست

و چیزی ک از کسی شنیدم مشابه فامیل استارتر

لطفاً درست بخونید و ادامه بحث جایز نیست از حوصله ام خارجه 

اینجا نظرات برای استارتر هست ولی باید جوابگوی هزار نفر باشیم

کیفیت خیلی مهمهشاید صد خودتو نمیزاریبا ازمون و برنامه ریزی باید پیش بریهرچی میخونی از خودت ازمون بگی ...

خب مشکل دارم وقتی آزمون میدم کمه درصدام

خب مشکل دارم وقتی آزمون میدم کمه درصدام

خب یعنی به فهم کامل مطلب نرسیدی

حالا برای فهمش خودت باید تصمیم بگیری نیاز به معلم داری یا با درسنامه اوکی میشه

الانم ساعت۲ئه!خیلی دیروقت بیدار میمونی حتما یه برنامه دقیق بریز

نی نی سایت نیا دیگه شبا ۱۲ نهایت۱بخواب

استراحتم ۲هفته ای یکبار بعد قلمچی