2777
2789

این بنده خدا همیشه غیر انتفاعی درس خوند 

سه سال پشت کنکور بود 

باباش کلی خرج کرد 

تهش هم قبول نشده و رفته تو یک رشته دیگه ثبت نام کرده آزاد 

من همش میگم اون تو اون شرایط نتونست یعنی من می‌تونم 

خیلیییی هم درسش خوب بود 

البته خب اون رشته دیگه ای بود اما رشته ای هم که من می‌خوام خیلی سخته قبولیش 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ای بابا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                          حسین جانم ینی دین وایمانممممم                                     حسین جانم ینی ختم قرآنمممممم                                      چ اسمی داری سلطانمممممممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واا

اصلااا خودتو‌با کسی مقایسه نکن

تو قبولی صدتا چیز تاثیر دارن

یه عده زمان مدرسه خوبن تو کنکور خوب نیستن یا کلی دلیل دیگه.

هرسال کلیییی آدم بهترین رشته ها قبول میشن توام یکیش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ربطی به این خرج ها نداره

هوش واقعا ذاتیه یعنی طرف خودش واقعا باهوشه مثل رتبه یک تجربی امسال دیدیش که پیجم داره

دختر خاله ی منم دقیقا یه عمر خرجش کردن همه جور کلاس کنکور و کتاب و هرچیزی اخرشم هیچی نشد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ربطی به این خرج ها ندارههوش واقعا ذاتیه یعنی طرف خودش واقعا باهوشه مثل رتبه یک تجربی امسال دیدیش که ...

آخه میگم طرف درسش هم عالی بود 

حالا من این چند سال اخیر کلی از درس فاصله گرفتم به خاطر مشکلات روحی ای که دارم 

از وسواس و اختلال توجه و تمرکز بگیر تا افسردگی 

همه اینا رو درس خوندنم هم تأثیر دارن بدبختانه 

مهم ترین دلیل موفقیت تلاشه همین.

منم دارم تمام تلاشم رو می‌کنم البته جز یک ماه اخیر که خیلی کمکار ی کردم 

جان کارم داشتی؟

خدا سنگت نکنه دختر😂😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                          حسین جانم ینی دین وایمانممممم                                     حسین جانم ینی ختم قرآنمممممم                                      چ اسمی داری سلطانمممممممممم

آخه میگم طرف درسش هم عالی بود حالا من این چند سال اخیر کلی از درس فاصله گرفتم به خاطر مشکلات روحی ای ...

خب این طرف ما هم درسش عالی بود

ولی میدونی چرا عالی بود؟

چون کتاب رو‌ میجویید ببین چندین بار مرور میکردو در واقع حفظ میکرد نمره هاشم همه عالی 

ولی اینایی که باهوشن واقعا با یکی‌دوبار میره تو مخشون

دیدی یه سری ها همیشه تو مدرسه و دانشگاه واقعا متفاوت هستن

برای کنکورشم خیلی خوند خیلی ولی نتیجه ای نداشت

شما تلاشت رو بکن شاید شما در کنکور عملکردت بهتر باشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗