2777
2789
عنوان

کیا از ترس حرف بقیه دارن تحمل میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 28 پست
حرف سما کاملا منطقیه اما متاسفانه طوری بزرگ شدی که سخته برات همش دائم ذهنت مشغوله که فلانی چی بهم می ...

تو با خودت برو تو جنگ 

خودتو شکست بده 

پیشنهاد میکنم بری مشاوره خیلی راهنماییت میکنه عزیزم واقعا جای خواهری میگم یه بار امتحان کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم با شوهرم تفاهم ندارم ادم سردی زن گریز وابسته کار حوصله گشت گذار نداره فقط پولداره اونم صددصد تامین نیستم با پولش خسیس نیست ها ولی خب فکر میکنه چون پول داریم دیگه محبت تفریح لازم نیس ی ادم درونگرا من خانوادخ قوی ندارم ک حمایتم بکنه برای طلاق مجبورم بسوزم بسازم بخاطر دشمن هام زندگی من از دور همرو کشته خودم از تو دارم اب میشم مجرد بودم۶۶ کیلو بودم الان۵۸ کیلو بعد سه سال زندگی هنوز چاق نشدم خداروشکر بچه ندارم نمیخوامم داشته باشم

تعریف کن .هممون غریبه ایم .هم سبک میشی هم کمکت میکنیم

بد دهن فحاش بی تعهد برای بقیه پایه مهربون تر از مادر متعهد اما برای من مثل دشمن ببین قربون صدقه ام میره ها دست و دلبازم هست اما هیچ مدیریتی تو درآمد و خرج هاش نداره و عاقبت خوبی این آدم نداره دوست داره بقیه ازش تعریف کنن و به به و چهچه اما من اگر اعتراض کنم با یه فحش ناموسی کاری میکنه که منم به نقطه جوش برسم دعوا بالا بگیره تازگیا دست بزنم اصافه شده به کلکسیون خوبی هاش 

منم با شوهرم تفاهم ندارم ادم سردی زن گریز وابسته کار حوصله گشت گذار نداره فقط پولداره اونم صددصد تام ...

خدایا منم دقیقا همینطورم زندگیم بیرونش خیلی قشنگه اما مردم خبر از دل خونم ندارن 

بد دهن فحاش بی تعهد برای بقیه پایه مهربون تر از مادر متعهد اما برای من مثل دشمن ببین قربون صدقه ام م ...

یه پیشنهاد دارم خودت رو عقب بکش یعنی طوری زندگی کن انگار هم خونته. بزار حس کنه بی تفاوت شدی .هم اعصاب خودت راحت تره هم باهاش نمیجنگی مدام

من همش بخاطر بچه هام و حمایت مالی هست ۲۰ سال از بهترین سال های جوانیم رفت

حالا من بچه ندارم از لحاظ مالیم از طرف پدری میتونم مستقل زندگی داشته باشم برای خودم اما درگیر  افکار مسخره هستم خدایا نمی‌دونم باید چیکار کنم تا کی با این ترس زندگیم رو‌ دارن هر لحظه اش رو دارم با حس تنفر و جنگ و دعوا و قهر از دیت میدم جوانیم رو دارم با دستهای خودم پر پر میکنم 

یه پیشنهاد دارم خودت رو عقب بکش یعنی طوری زندگی کن انگار هم خونته. بزار حس کنه بی تفاوت شدی .هم اعصا ...

بخوامم نمیذاره خیلی لجبازه یا زنگ میزنه به مادر و خانواده ام اونا رو هم عذاب میده یا همش تهدید الکی میکنه خسته  شدم خدا ازش نگذره میدونی چیه هر گندی دلش می‌خواد میزنه آخرشم از دید اون من مقصرم خودش رو حتی یک درصد هم مقصر نمی‌دونه 

حالا من بچه ندارم از لحاظ مالیم از طرف پدری میتونم مستقل زندگی داشته باشم برای خودم اما درگیر افکار ...

پاشو روی پات وایسا از چی میترسی .قوی باش دختر .اگر به این نتیجه رسیدی راهی نیست برای زندگی با این آدم تمومش کن 

تو با خودت برو تو جنگ خودتو شکست بده پیشنهاد میکنم بری مشاوره خیلی راهنماییت میکنه عزیزم واقعا جای خ ...

مرسی عزیزم اتفاقا دارم میرم مشاوره هم‌خودم جدا و هم با شوهرم اما من چشمم آب نمیخوره این تغییر کنه مشاور بهم گفت برای اعتماد بنفس و ترس. خودت بهتره در کنار مشاوره حتما ی دارو هم مصرف کنی تو افسردگی هم داری میترسم راستش دارو مصرف کنم راستش هنوز نرفتم روانشناس برای دارو فقط همون مشاوره میرم 

بخوامم نمیذاره خیلی لجبازه یا زنگ میزنه به مادر و خانواده ام اونا رو هم عذاب میده یا همش تهدید الکی ...

خودشیفته است . برو دادخواست بده تمومش کن .اون طوری ته مشکلت اینه شوهر نداری .بی خیالش شو بزار بره