2777
2789

خانم ها بیاید صادقانه بگید لطفا کیا به خاطر اینکه به قول گفتنی دشمن شاد نشن و حرف اقوام و نداشتن اعتماد بنفس  ((شرایط مستقل شدن و جدایی رو دارن هم مالی و سنی و بچه هم ندارن  ))اما دارن خودشون رو مجبور میکنن که زندگی نکبتی رو با شوهراشون ادامه میدن 

به این فکر کن که سنی نداری 

داری شانس دوباره ازدواج رو از خودت میگیری 

بیخیال عزیز دلم شما دور از جونت فوت میکنی 

این مردم به فکر اینن نوشابه مشکی بخورن یا پرتغالی 

در دهن مردم همیشه بازه. حتی اگه بهترین باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم اما معتقدم مردم تو هرشرایطی که باشی یه حرف مسخره ای واسه زدن دارن

آره حرفت درسته اما تو چه خانواده ای رسد کردی و چطور بار اومدی خیلی تاثیر داره متاسفانه 

من صدر جدولم 

بچه دارم ولی بزرگ یازده سالشه پسر شاغلم اصلا نیازی به این لندهور ندارم تو یه شهر کوچیکم که میتونم با کرایه‌کم خونه  بگیرم ولی نمیدونم حکمت خدا چیه که تو این خونه باید بسوزم بخاطر غمی که باید به مادرم بدم بخاطر نگاه حرف مردم  نمیدونم

من که درمورد ازدواج و طلاق حرف ها دارم با این سن کمم

و بعضیا میگن تو حساس و بد دل شدی

اما تنها حرف من اینه

وقتی با کسی خوش نیستید وقتی میبینید باهاش اینده ای ندارید وقتی میبینید قابل حل شدن نیست مشاوره نمیاد تغییر نمیکنه حرف حرف خودشه و همیشه فقط شما مقصرید

ول کنید برید خودتونو نجات بدید

گور بابای بقیه

به این فکر کن که سنی نداری داری شانس دوباره ازدواج رو از خودت میگیری بیخیال عزیز دلم شما دور از جونت ...

حرف سما کاملا منطقیه اما متاسفانه طوری بزرگ شدی که سخته برات همش دائم ذهنت مشغوله که فلانی چی بهم میگه یا چه فکری در موردم میکنن 

من صدر جدولم بچه دارم ولی بزرگ یازده سالشه پسر شاغلم اصلا نیازی به این لندهور ندارم تو یه شهر کوچیکم ...

خیلی بده کاش قوی بودم کاش میتونستم ی بار ی تصمیم درست بگیرم تازه به اینم فکر میکنم که بعد از جدایی  زندگیم بدتر نشه و هزاران فکر بیخود که نمیتونم تصمیم قاطع بگیرم یا بمونم کلا و ی مقدار خودمم رو تغییر بدم شاید اونم بهتر شه یا تصمیم جدایی قاطعانه بگیرم این دوراهی منو از پا درآورد لعنت به زندگی متاهلی 

از ۱۷سالگی مُردم.اما ۲۰ساله بخاطر اینکه مامان حساسی دارم،مجبورم ادای زنده هارو دربیارم.چون‌من طاقت د ...

خوشبختی یه حسه با خودت آشتی کن .۲۱ روز خودت رو دوست داشته باش بعد بیا نظرت رو بگو